TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, Beşiktaş JK Başkanı Arat'ı ziyaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimleri kapsamında Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Başkanı Hasan Arat'ı ziyaret etti. Ziyarette İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2024 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2024 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, Beşiktaş JK Başkanı Arat'ı ziyaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimleri kapsamında Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Başkanı Hasan Arat'ı ziyaret etti. BJK Başkanı Hasan Arat tarafından Tüpraş Stadyumu’nda karşılanan İmamoğlu’na İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de eşlik etti. Ziyarette İBB bürokratları ile BJK yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

BJK ürünlerinin satıldığı “Kartal Yuvası” ile kulüp tarihinin sembolleri, formalar ve kupaların sergilendiği müzeyi gezen İmamoğlu, Soyer ve Arat; spor ve şehir için iş birliği konularını görüştü. İmamoğlu, İstanbul’un olimpiyatlara ev sahipliği yapacak bir şehir olduğuna vurgu yaparak, "İnşallah öncesinde Avrupa Oyunları hedefimiz var. Tüm bu çalışmalarımızın, spora dair çalışmalarımızın en önemli paydaşları Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray gibi kulüplerimiz olacak. Bu anlamda hem olimpik branşlardaki İstanbul'un güçlenmesi hem sporun İstanbul için güçlü bir seviyeye erişmesi noktasında da toplumsal bir spor anlayışının ivmelenmesi anlamında da kulüplerimizin daha etkin rol alması hususunda önümüzdeki stratejik plan vizyonu çerçevesinde kulüplere çok ihtiyacımız var.” şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, Beşiktaş JK Başkanı Arat'ı ziyaret etti 2

İSTANBUL İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞMA VE DAYANIŞMA MESAJI VERİLDİ

BJK Başkanı Hasan Arat’ın olimpik hedefler konusunda tecrübeli bir isim olduğuna dikkat çeken İmamoğlu, "Spora dair tanışmamızla birlikte, yıllardır sporla ilgili muhabbetlerimiz, sohbetlerimiz çerçevesinde şahsen de kendisinden bu süreçte, görevimiz nasip olması halinde, yararlanacağımıza eminim." dedi. İmamoğlu, şehir için birlikte çalışma ve dayanışma mesajı verdi.

Ziyaret sonunda BJK Başkanı Arat, İmamoğlu'na teşekkür ederek, "Türkiye için önemli bir demokrasi yarışı var. Bu yarışta siz, rakiplerinizle birlikte yarışıyorsunuz. Centilmence, güzel bir yarış temenni ediyoruz. Beşiktaş camiası olarak, tüm adaylara güzel çalışmalar diliyoruz. Size ve ekibinize başarılar diliyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.