TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul'da uyuşturucu operasyonunda çıkan çatışmada 5 şüpheli yakalandı, 1'i yaralı

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde gerçekleştirilen "NARKOÇELİK-8" operasyonunda uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda polis ekiplerine ateş açılması sonucu çatışma çıktı. Kahraman polislerimizin müdahalesiyle çatışma sonucunda 1'i yaralı olmak üzere 5 şüpheli yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2024 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 13:47
Kaynak: Haber Merkezi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde gerçekleştirilen "NARKOÇELİK-8" operasyonunda uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara yönelik operasyon düzenlendiğini duyurdu.

Operasyon, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Arnavutköy ilçesindeki bir adrese yapılan operasyonda çıkan çatışma sonucunda yakalanan şüphelilerin kimlikleri ve suçları şu şekilde belirlendi:

Ayrıntılar şu şekilde;

''E.E. (Yaralı): Uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı, kasten adam yaralama, hırsızlık ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarından sabıka kaydı bulunuyor. Ayrıca uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama, kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek, hırsızlık, uyuşturucu madde kullanma, kamu kurum ve kuruluşlarındaki eşya hakkında hırsızlık suçlarından arama kaydı bulunuyor.

F.A.: Görevi yaptırmamak için direnme, uyuşturucu madde kullanma, işyeri ve kurumdan hırsızlık suçlarından sabıka kaydı bulunuyor.

Y.D.: Uyuşturucu madde imalatı, görevi yaptırmamak için direnme suçlarından sabıka kaydı bulunuyor.

V.K.: Uyuşturucu madde imalatı, kasten yaralama, hırsızlık, yağma, meskun mahalde ateş etme, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, tehdit suçlarından suç kaydı bulunuyor. Ayrıca uyuşturucu madde ticareti, hırsızlık, gece vakti yağma, meskun mahalde ateş etme, kamu malına zarar verme, görevi yaptırmamak için direnme, ruhsatsız silah kullanımı suçlarından aranması bulunuyor.

Ç.K.: Kasten öldürme, uyuşturucu madde imalatı, kasten yaralama, 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarından suç kaydı bulunuyor. Ayrıca uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama suçu ile hükümlü veya tutuklunun kaçması suçundan arama kaydı bulunuyor.

Operasyonlar sonucunda ise şu materyallere el konuldu:

3 adet ruhsatsız tabanca
1 adet otomatik tabanca
1 adet uzun namlulu otomatik silah
1 adet otomatik av tüfeği
5 adet hassas terazi
11 adet telefon
Muhtelif miktarda uyuşturucu madde
Çok miktarda döviz ve Türk Lirası ''

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.