İstanbul’daki uyuşturucu soruşturmasında 3 tutuklama

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan zanlılardan 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2026 19:54
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2026 20:05
Kaynak: Haber Merkezi
İstanbul’daki uyuşturucu soruşturmasında 3 tutuklama

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçları Soruşturma Bürosu koordinesinde yürütülen soruşturmada emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildi. Toplam 6 zanlı işlemlerin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne getirildi.

SAVCILIKTAN FARKLI TALEPLER

Soruşturma savcısı ifadelerin alınmasının ardından şüphelileri nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk etti. Savcılık A.T., A.S., B.F.Y. ve C.A'nin tutuklanmasını talep ederken N.B.T ile S.G hakkında adli kontrol hükümlerinin uygulanmasını istedi.

HAKİMLİK KARARINI AÇIKLADI

Sulh ceza hakimliği yaptığı değerlendirme sonucunda şüpheliler hakkında kararını verdi. Hakimlik A.T., A.S. ve C.A'nin tutuklanmasına hükmetti.

Savcılığın tutuklama istediği B.F.Y ile adli kontrol talep ettiği N.B.T ve S.G hakkında ise adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakılmalarına karar verildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.