TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kabine Bugün Toplanıyor: Öğretmen Atamaları ve Diğer Gündem Maddeleri Masada

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı için bekleyiş devam ediyor. Toplantıda öne çıkması beklenen konular arasında öğretmen atamaları, ekonomik gelişmeler, terörle mücadele ve Gazze'ye İsrail saldırıları yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
Kabine Bugün Toplanıyor: Öğretmen Atamaları ve Diğer Gündem Maddeleri Masada

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı, milyonlarca vatandaşın odaklandığı önemli bir etkinlik olarak öne çıkıyor. Toplantıda özellikle öğretmen atama takvimi ve 31 Mart'taki yerel seçimlerin ele alınması bekleniyor. Geçtiğimiz haftalarda Bakan Tekin'in yaptığı açıklamada öğretmen atamalarının Kabine'de değerlendirileceği belirtilmişti. Ayrıca Türkiye'nin iç ve dış siyasi gündeminin de Bakanlar Kurulu Toplantısı'nda istişare edilmesi öngörülüyor.

kabine toplantısı 4 mart

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK? (4 MART 2024)

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı konuları ve kararları için gözler Beştepede...
Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? soruları yeni hafta öncesi gündemde yer alıyor. Son olarak 12 Şubat tarihinde gerçekleşen Kabine toplantısının ardından yeni toplantı tarihi için dikkatler Beştepe'ye çevrildi. Kritik toplantıda öğretmen atamalarının ele alınması ön görülüyor. Diğer yandan Kabine'de, Gazze'deki saldırılar, ekonomik gelişmeler, terörle mücadele konularının da ele alınması bekleniyor. Ancak Kabine Toplantısı tarihi henüz açıklanmadı. Peki, bu hafta Kabine Toplantısı yapılacak mı? İşte, ayrıntılar.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Kabine toplantıları genellikle iki haftada bir defa yapılıyor. Son Kabine Toplantısı geçtiğimiz hafta yani 12 Şubat Pazartesi günü yapılmıştı. Bir sonraki toplantının bugün yani 4 Mart Pazartesi yapılması bekleniyor. Ancak toplantı tarihi hakkında henüz bir açıklama gelmedi. Konuyla ilgili açıklamalar geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.