TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kabine toplantısı başladı: İşte Gündemdeki Konular

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Beştepe'de kritik bir toplantı gerçekleştiriliyor. Ekonomi, fiyatlar, seçim güvenliği ve terörle mücadele gibi konuların ele alınması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
Kabine toplantısı başladı: İşte Gündemdeki Konular

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Gündemde ekonomideki mevcut durum, artan fiyatlar, seçim güvenliği ve terörle mücadele gibi konular bulunuyor. Beştepe'deki toplantıda önemli kararlar alınması bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında başladı. Enflasyonla mücadele başta olmak üzere ekonomideki son durum değerlendirilecek.

Ramazan Ayı Öncesi Fahiş Fiyatlarla Mücadele

Ekonomideki fahiş fiyatlarla mücadele ve enflasyonla ilgili atılacak adımlar da toplantının önemli konuları arasında. Ramazan ayı yaklaşırken fahiş fiyat artışı yapılmaması için ele alınacak tedbirler görüşülecek.

Toplantının gündeminde, 31 Mart yerel seçimlerinin huzur ve güven ortamında geçmesi için alınacak tedbirler de yer alacak.

F-16 Süreci

Yurt içi ve sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları ve F-16 tedarik sürecindeki son durum değerlendirilecek.

Türkiye'nin Gazze diplomasisi

Dış politikada ise Gazze'deki durum ve İsrail'in sivil katliamı öne çıkan konulardan biri olacak. Türkiye'nin yürüttüğü diplomasi çabaları değerlendirilerek, uluslararası alanda atılacak adımlar masaya yatırılıyor.

Öğretmen Atamaları

Öte yandan, öğretmen atamalarının takvimi ve detayları da toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in öğretmen atamalarına ilişkin açıklamaları dikkate alınarak, bu konuda netlik sağlanması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.