TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karabük'te KYK yurdunda bir Üniversite öğrencisi intihar etti

Karabük'te, KYK yurdunda kalan bir üniversite öğrencisi, oda arkadaşlarının sahur yapmak için yemekhaneye gittiği sırada 3. kattan atlayarak intihar etti. Olayın ardından soruşturma başlatıldı, öğrencinin sosyal medya hesabındaki mesajlar dikkat çekti

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2024 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
Karabük'te KYK yurdunda bir Üniversite öğrencisi intihar etti

Karabük'te, Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı İsmail Necati Efendi Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan 24 yaşındaki 4, Edebiyat Fakültesi'nde Sanat Tarihi bölümü öğrencisiydi. Olay, oda arkadaşlarının sahur yapmak için yemekhaneye gittiği sırada yaşandı. B.Y., bu esnada 3. kattan atlayarak intihar etti.

Olayı gören diğer öğrenciler durumu 112 Acil Servis ve polis ekipleri ihbarda bulunurken, olay yerine gelen sağlık ekipleri öğrencinin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından öğrencinin cesedi morga kaldırıldı.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, genç öğrencinin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Ardından, yetkililer soruşturma başlattılar. Öğrencinin sosyal medya hesaplarında fotoğraflarını sildiği ve biyografisine, "Umarım bu dünyadaki son günüm (26.03.2024 01:30)" ifadesini eklediği belirlendi. Bu durum, intiharın önceden planlanmış olabileceği ihtimalini güçlendirdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.