TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Marmara Denizi'nde kaybolan gemi mürettebatı için kurtarma çalışmaları sürüyor!

Marmara Denizi'nde geçtiğimiz Perşembe günü batan kargo gemisi "BATUHAN A"nın mürettebatını bulma çalışmaları 4. gününde de aralıksız devam ediyor. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, AFAD Mobil Koordinasyon Merkezi'nde yapılan istişarelerin yanı sıra kayıp mürettebatın yakınlarıyla da bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2024 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2024 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
Marmara Denizi'nde kaybolan gemi mürettebatı için kurtarma çalışmaları sürüyor!

Marmara Denizi'nde geçtiğimiz Perşembe günü batan kargo gemisi "BATUHAN A"nın kayıp mürettebatını bulma çalışmaları 4. gününde de aralıksız devam ediyor. Toplamda 852 kişilik bir ekip, havadan ve karadan gerçekleştirilen alan taramaları ile denizden yapılan arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Marmara Denizi'nde kaybolan gemi mürettebatı için kurtarma çalışmaları sürüyor! 2

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, AFAD Mobil Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen istişarelerde çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alırken, aynı zamanda gemide kaybolan mürettebatın yakınlarını ziyaret ederek onlara yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vali Demirtaş, "BATUHAN A" isimli ticari gemide kayıp mürettebatın bulunması için seferber olan ekiplerin kesintisiz çabalarını takdirle karşıladığını ifade etti.

Marmara Denizi'nde kaybolan gemi mürettebatı için kurtarma çalışmaları sürüyor! 3

Mürettebatın bulunması için yapılan arama kurtarma çalışmaları, Bursa Valiliği ve AFAD koordinasyonunda havadan ve karadan titizlikle sürdürülüyor. Yetkililer, kritik öneme sahip olan bu çalışmaların başarıyla sonuçlanması için gerekli tüm önlemleri alarak ekipleri koordine ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.