TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nakliye firmaları 28 bin TL isteyince inat etti 3 gün traktör sürerek Bitlis’e geldi

Nakliye firmalarının yüksek ücret talebi üzerine şaşkına dönen Orhan Emen, satın aldığı traktörü 28 bin TL'lik nakliye ücreti ödememek için kendisi getirdi. 700 kilometrelik yolu 3 günde kateden Emen, nakliye firmalarına vicdanlı olmaları çağrısı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2024 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2024 09:30
Kaynak: Haber Merkezi
Nakliye  firmaları 28 bin TL isteyince inat etti 3 gün traktör sürerek Bitlis’e geldi

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde yaşayan Orhan Emen, internet üzerinden beğendiği traktörü almaya karar verdiğinde, nakliye firmalarının talep ettiği 28 bin TL'lik ücreti fazla buldu. Bunun üzerine Emen, aldığı traktörü kendisi getirmeye karar verdi.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinden satın aldığı traktörü Bitlis'e getirmek isteyen Emen, nakliye firmalarının talep ettiği yüksek ücret karşısında inat ederek, traktöre binip 700 kilometrelik yolu 3 günde kat etti. Yolda 8 bin TL'lik akaryakıt harcaması yapan Emen, aynı zamanda bin TL harcama yaparak konakladı.

Nakliye  firmaları 28 bin TL isteyince inat etti 3 gün traktör sürerek Bitlis’e geldi 2

Emen, nakliye firmalarına seslenerek, "Nakliye firmaları traktörü getirmek için 28 bin TL fiyat biçtiler. Ben de inat ettim, yakıtımı doldurdum ve Bitlis'e kadar sürerek geldim. 3 gündür yoldayım, çok şükür sağ salim Bitlis'e vardım. 8 bin TL gibi bir akaryakıt maliyetim oldu. Yolda da bin TL harcamam oldu. Kızımda ve bir akrabamda kaldım. Nakliye firmalarının vicdanlı olmalarını temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.