TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmaniye'de "Mahzen-3" Operasyonu: 55 Şüpheli Yakalandı, Organize Suç Örgütleri Çökertildi

Osmaniye'de eş zamanlı düzenlenen "Mahzen-3" operasyonlarında, 2 ayrı organize suç örgütünün elebaşılığını yapan şahısların da içinde bulunduğu toplam 55 şüpheli yakalandı. Operasyonlar sonucunda 61 ruhsatsız tabanca, 32 tüfek, 1.5 kg uyuşturucu madde ve çok miktarda para ele geçirildi. İçişleri Bakanı, operasyonlarda görev alan polisleri tebrik ederken, organize suç örgütlerine göz açtırmayacaklarının altını çizdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 15:48
Kaynak: Haber Merkezi

Osmaniye'de gerçekleştirilen "Mahzen-3" operasyonunda 55 şüpheli gözaltına alındı ve 2 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşlarının da aralarında bulunduğu örgüt üyeleri, çeşitli suçlamalarla yakalandı. Suçlamalar arasında suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, silahlı saldırı girişimleri, tehdit, yaralama, iş yerlerine ve ikametlere silahlı saldırılar, ruhsatsız silah bulundurma gibi suçlar yer alıyor.

Operasyonlar sonucunda 61 ruhsatsız tabanca, 32 tüfek, 1.5 kilogram uyuşturucu madde ve büyük miktarda para ele geçirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonların başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesinden dolayı polis teşkilatını tebrik etti ve organize suç örgütlerine karşı kararlılıkla mücadele edileceğini vurguladı. Yerlikaya, "Suçta kibirlenenlere, halkın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip adalete teslim edeceğiz. Sokaklarda size yer yok." şeklinde açıklamalarda bulundu.önüne seriyor.

ali yerlikaya

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.