TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Patiswiss mağduru tüketici sessizliğini bozdu: İnsanımızın güçlünün değil haklının yanında

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız'ın, müşterisinin şikayetine verdiği yanıt sonrası yaşanan skandal, ülkenin gündemine oturdu. Olayın ardından ürünler raflardan kaldırıldı ve Yıldız istifa ederek özür diledi. Tüketici Esra U. ise açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
Patiswiss mağduru tüketici sessizliğini bozdu:  İnsanımızın güçlünün değil haklının yanında

Eski Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız günlerdir ülkenin gündeminde. Küflenmiş ürünlerle ilgili Linledin'de açıklama yapan tüketici Esra U. ' nun açıklamalarına Şirketin Ceosu Elif Aslı Yıldız olmayacak sözler sarf etmişti. Bu olaydan sonra Patiswiss ürünleri birçok marketin raflarından kaldırıldı. Yaşanan olay sonrası Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa ederek özür diledi. 

Olayın mağduru Esra Hanım LinkedIn profilinden şunları paylaştı;

''Bu bir teşekkür paylaşımıdır.

Günlerdir gündeminizi yoğun bir şekilde meşgul ettiğimin farkındayım fakat iyi bir şeylere de sebep olduğu için mutluyum.

Tekrar ediyorum marka severek tukettiğim bir markaydı. Sadece üretim bandında, nakliyede veya muhafazada sıkıntı olabileceğine dikkat çekerek ilgili iyileştirme yapılmasi bir ufak da olsa gönul alma yanıtı beklerdim yanlış anlaşılma ile ülkemizde dalga etkisi yaratmiş oldu.

Özetle aşağıdaki çıkarımları yaşadık

1. İnsanımızın güçlünün değil haklının yanında olduğunu elbirliği ile göstermiş oldu.

2. Halkımızın ne kadar vicdanlı, birlik olduğunda güzel işler çıkarabileceğimizi hep birlikte görmüş olduk.

3. Günümüzde sosyal mecraların büyük kitleleri ayaklandıracak nitelikte oldugunu, yazılan çizilen hiçbir şeyin küçümsenmemesi gerektiğini de

4. Liste daha uzar gider fakat son olarak şunu da belirtmek istiyorum ki yaşanan bu durum eğitim kurumlarında, üretici firmalarda, hizmet sunan firmalarda , tüketicilerde aklımıza gelebilecek neredeyse hemen her kesime hitap eden ders niteliğinde bir olaydır herkesin payına düşeni fazlasıyla aldığını düşünüyorum.

Sizlerin kıymetli destek yorumları hatta mesajları sayesinde yeni bir şey başarmış olduk herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, her birinize karşılık vermeye çalışıyorum gözden kaçırdıklarım dönemediklerimin anlayışına sığınıyorum.''

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.