TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye ve dünya gündemi

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2023 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2023 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Türkiye ve dünya gündemi

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu MYK toplantısına başkanlık edecek.

(Ankara/13.00)  

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, valilik ve belediye ziyaretinin ardından depremzede ailenin evine konuk olacak, AK Parti İl Teşkilatı ile Fırat Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret edecek.

(Elazığ/10.00-16.00) 

EKONOMİ FİNANS

1- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Nurdağı deprem bölgesini ziyaret edecek, Bahçe-Nurdağı (Fevzipaşa) Varyantı Demir Yolu Tüneli Işık Görme Töreni'ne katılacak, İslahiye deprem bölgesinde afetzedelerle öğle yemeği yiyecek, Gaziantep Şehir Hastanesi Kavşağı açılışının ardından bazı ziyaretlerde bulunacak.

(Gaziantep/11.00-18.00)  

2- Türkiye İstatistik Kurumu, 2023 yılında merkezi yönetim bütçesinden AR-GE faaliyetleri için ayrılan ödenek ve harcamaları açıklayacak.

(Ankara/10.00)

GÜNCEL

1- 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmeleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan başkanlığında başlayacak.

(Ankara/14.00)  

SPOR

1- Futbolda UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nun rövanşında Fenerbahçe, Moldova ekibi Zimbru'ya konuk olacak.

(Kişinev/20.30)

2- 100. Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu, Sivas Atatürk ve Kongre Müzesi önünden verilecek startla başlayacak. Yarışın ilk gününde Sivas-Amasya etabı geçilecek.

(Sivas/09.00)  

3- Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve takımdan bir futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanşında 2 Ağustos Çarşamba günü Litvanya'nın Zalgiris ekibiyle yapacakları maça ilişkin Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak; sarı-kırmızılı takım son çalışmasını da tesislerde gerçekleştirecek.

(İstanbul/18.30/19.30)  

4- Zalgiris Teknik Direktörü Vladimir Cheburin ve takımdan bir futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanşında Galatasaray'la yapacakları maça ilişkin Rams Park'ta düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak; Litvanya ekibi son çalışmasına da statta çıkacak.

(İstanbul/19.15/20.00)  

5- Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 2023-2024 sezonunun fikstür çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.

(İstanbul/15.00)  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.