TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DHA Muhabiri Rojda Altıntaş Kimdir? İşte Hayatı ve Kariyeri

Son dönemde gündeme gelen DHA muhabiri Rojda Altıntaş'ın kimliği merak konusu oldu. İşte genç muhabirin yaşamı, kariyeri ve sosyal medya hesaplarına dair detaylar.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
DHA Muhabiri Rojda Altıntaş Kimdir? İşte Hayatı ve Kariyeri

DHA muhabiri Rojda Altıntaş, son zamanlarda yayımlanmayan bir haber nedeniyle gündemde. Peki, kimdir bu Rojda Altıntaş? İşte detaylar:

Rojda Altıntaş, Demirören Haber Ajansı'nda (DHA) muhabir olarak görev yapıyor. 28 yaşında olan Altıntaş, doğum tarihi ve yeri hakkında net bilgi bulunmamaktadır. Ancak, 2018 yılında İstanbul Topkapı Üniversitesi'nde Görsel ve İşitsel Medya Yapımcılığı bölümünden mezun olduğu bilinmektedir. Yüksek lisans eğitimini ise İstanbul Beykent Üniversitesi'nde Yeni Medya alanında tamamlamıştır.

rojda altıntaş

Kariyerine Hürriyet gazetesinde stajyer muhabir olarak başlayan Rojda Altıntaş, daha sonra TV5, Demirören Haber Ajansı ve TV100 gibi kanallarda çalışmıştır.

Sosyal medya platformlarını aktif olarak kullanan Altıntaş'ın Instagram ve Twitter hesapları bulunmaktadır. Instagram'da @rojdaaltintas kullanıcı adıyla takip edilebilirken, Twitter'da da aynı adla hesap bulunmaktadır. Twitter'da 5 binden fazla, Instagram'da ise 11 binden fazla takipçisi bulunmaktadır.

Özel hayatıyla ilgili net bir bilgi bulunmayan Rojda Altıntaş'ın bekar olduğu tahmin edilmektedir. Muhabirlik kariyerine odaklanan Altıntaş'ın evli veya bir ilişkisi olduğuna dair kesin bilgi bulunmamaktadır.

rojda altıntaş

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.