TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Adana Gençlik Merkezi

İLKHABER-Gazetesi - Adana Gençlik Merkezi haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Adana Gençlik Merkezi haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Adana Gençlik Merkezi, yeni gelen üniversite öğrencilerine yol gösteriyor Haber

Adana Gençlik Merkezi, yeni gelen üniversite öğrencilerine yol gösteriyor

İBRAHİM BAYSAL ADANA (İLKHABER)- Adana Gençlik Merkezi, yeni gelen üniversite öğrencilerine yönelik bir uygulama başlattı. Bu uygulama kapsamında, Türkiye'nin dört bir yanından Adana'ya üniversite okumaya gelen öğrenciler, merkez otogar ve hava alanında gençlik liderleri tarafından karşılanıyor. Gençlik liderleri, öğrencilere KYK yurtlarına ulaşımlarını sağlıyor ve Adana Gençlik Merkezi faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunuyor. Adana Gençlik Merkezi gençlik liderleri ve gönüllü gençler, uygulamanın çok olumlu karşılandığını ve yoğun ilgi gördüğünü ifade ederken Gençlik liderleri, "Adana Gençlik Merkezi olarak Türkiye'nin dört bir yanından kentimize gelen gençlerimizi samimiyet ve güler yüzle karşılayarak yurtlarına ulaşımlarını sağlıyoruz. Aynı zamanda burada kendilerini bekleyen gençlik faaliyetleri ve merkezimiz hakkında bilgilendiriyoruz, ilgilerine teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. Uygulama kapsamında, gençlik liderleri araçlarda üniversiteyi kazanarak Adana'ya gelen öğrencilere eşlik ederek Adana Gençlik Merkezi faaliyetleri, eğitim ve atölyeleri, gençlik kampları hakkında bilgilendiriyor. Bu sayede, Adana'ya yeni gelen üniversite öğrencilerine şehir hakkında bilgi sahibi olma ve yeni arkadaşlar edinme fırsatı sunuyor. Aynı zamanda Adana Gençlik Merkezi'nin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlayarak, öğrencilerin sosyal ve kültürel anlamda kendilerini geliştirmelerine katkıda bulunuyor.

Adana'da "Spor Engel Tanımaz" projesi hayata geçirildi Haber

Adana'da "Spor Engel Tanımaz" projesi hayata geçirildi

ADANA (İLKHABER)- Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet yürüten Adana Gençlik Merkezi'nde, gönüllü gençlerin kurmuş olduğu Engelleri Sporla Aşıyoruz takımının "Spor Engel Tanımaz" Projesi Tanıtım Programı gerçekleştirildi. Açılış törenine Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Adana Gençlik Hizmetleri Müdür Yardımcısı Mehmet Tosun, Çukurova Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Oldaç, Adana Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Pıtırlı, antrenör ve eğitmenlerle birlikte gönüllü gençler katıldı. Proje, 6 Şubat depreminde ampüte olan bireylerin spor ile sosyal hayata entegrasyonlarını kolaylaştırmak amacıyla hazırlandı. Projede okçuluk, masa tenisi, satranç ve dart branşlarında eğitimler verilecek. Projenin hedefi, deprem sonrasında ampüte geçirmiş bireylere vücutlarına alışmalarında rehabilitasyon etkinlikleri ile destek olup, daha sonrasında bireylere uygun spor eğitimleri ve etkinlikleri düzenleyerek deprem sonrası yeni yaşamlarında yanında olmak. Projenin paydaşları arasında Doç. Dr. Tülay Özdemir Canbolat, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı adına Fırat Acartekin, Hatay adına Emre Yüksek ve Adana Gençlik Merkezi yer alıyor. Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar törende yaptığı konuşmada, "Gençlerimizi sporla, sanatla, eğitimlerimizle geleceğe yatırım yapıyoruz ve destekliyoruz. Tüm gençlerimizi Gençlik Merkezlerine yönlendirerek geleceklerine katkıda bulunabilir, onları hayata hazırlayan eğitimlerimizle daha başarılı olmalarını sağlayabilirsiniz" dedi. Adana Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Pıtırlı ise, "Adana Gençlik Merkezi olarak Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde her daim sporun ve sporcunun destekçisiyiz. Türk Gençliği fırsat verildiğinde ve koşullar sağlandığında sanatta, sporda ve hayatın her alanında başarıyı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı. Programın sonunda, ampute bireylere spor branşlarında eğitimler verildi. 6 Şubat depreminde ampüte olan vatandaşların spor ile sosyal hayata entegrasyonlarını kolaylaştırmak amacı ile hazırlanan proje açılışı programında belirlenen spor branşları; Okçuluk, Masa Tenisi, Satranç ve Dart oldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.