TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Ceyda Düvenci

İLKHABER-Gazetesi - Ceyda Düvenci haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Ceyda Düvenci haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Ceyda Düvenci'nin konuğu Demet Sağıroğlu: En çok istediğim şey gelinlik giymekti Haber

Ceyda Düvenci'nin konuğu Demet Sağıroğlu: En çok istediğim şey gelinlik giymekti

Ceyda Düvenci’nin sunumuyla izleyiciyle buluşan “Bambaşka Sohbetler” programının konuğu Demet Sağıroğlu oldu.Ceyda Düvenci’nin “Konu aşksa büyük laflar etmemek lazım. Evlenir misin diye sana sormayacağım bu yüzden. Şu an düşünmüyor olabilirsin ama ileride seni gelinlikle görebiliriz" şeklindeki sözlerine Demet Sağıroğlu, şu yanıtı verdi: “Evlenmedim, evlenebilirim ne olacak belli değil. En çok istediğim şey gelinlik giymekti. Çocukluktan beri gelinlik giyme hayalim vardı. Şimdi siyah gelinlik giyiyorum. Benim için evlilik çocukla alakalıydı. Çocuk yapmak istesem evlenirim diye düşünüyordum. Bu dünyaya çocuk getirmek çok zor. Bütün çocuklar benim çocuklarım. Küçükken bana ne olmak istiyorsun diye sorduklarında anne olmak istiyorum diyordum. Olmadı olmamasının sebebi de benim hayatımın sonuna kadar gidecek bu ilişki diyebileceğim bir ilişki olmadı. Ben evliliğin kutsallığına inanıyorum. Çocuğun anne ve babayla büyümesi gerektiğini düşünüyorum çünkü travması oluyor çocukların ayrıldıktan sonra, mutlaka bir yerinde bir acısı kalıyor. Onu istemediğim için çocukta yapmadım." Kayahan ile neden küstüğünü anlattı Demet Sağıroğlu, Kayahan ile küstükleri dönemle ilgili olarak şunları söyledi:“Evet öyle oldu. Erken olduğunu düşünüyordu, benim hazır olmadığımı düşünüyordu. Ben bir süre istemiştim. Süre geldiğinde gittim yine reddetti, ben de gittim. Sonra 2-2,5 sene küstü bana. Sonra ben Kınalı Bebeği çıkardım. Süheyla Yengi eski menajerimiz ile haber yolladı bana ‘Gelsin kızımı göreyim’ diye. Gittim ‘Dinledin mi şarkılarımı?’ dedim ‘Hayır’ dedi. Sonra ‘Ben sana şarkılar vereceğim’ dedi. Kayahan Abi şu zamana kadar kimseye şarkı vermedi, bana 3 tane bedava şarkı verdi; Şikâyetim Var, Sana Kaldı, Teslim Olun. Hatta sözü müziği bana ait olan Ne Acı’ya şiir yazdı, sesini kattı.  Bana böyle bir vefa gösterdi. İkinci albümü sahiplendi, prodüktörüydü." “Atatürk’ün önünde şarkı söylemek isterdim” Demet Sağıroğlu, Ceyda Düvenci’nin “Geçmişten böyle elini uzatıp istediğin birine dokunup bugüne getireceksin ve bir şarkıyı birlikte söyleyeceksin deseler kimi getirir söylersin, ne söylersin?” sorusuna da yanıt verdi. Demet Sağıroğlu, “Ben Elton John'u çok isterdim yani bir düet yapmayı. Elton John haricinde de tabii ki Atatürk'ün önünde şarkı söylemek isterdim, ona da mikrofon uzatmak isterdim. Fikrimin İnce Gülü’nü söylerdim ona" dedi.

47 yaşındaki Ceyda Düvenci yeni bir aşka yelken açtı Haber

47 yaşındaki Ceyda Düvenci yeni bir aşka yelken açtı

Geçtiğimiz yıl meslektaşı Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini sonlandıran oyuncu Ceyda Düvenci'nin, radyo programcısı Güçlü Mete ile bir birlikteliğe başladığı ortaya çıktı. Ceyda Düvenci'nin, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarda, tekrar evlenmeyi düşünmediğini ancak aşkın her zaman mümkün olduğunu belirterek, "Büyük konuşmak istemem, bir daha evleneceğimi zannetmiyorum ama aşk tabii ki mümkün hâlâ… 46 yaşındayım tabii ki tekrar aşık olacağım..." sözlerini sarf etmişti. Habertürk'ün edindiği bilgilere göre, ünlü oyuncunun yeni bir ilişkiye adım attığı bildirildi. Güçlü Mete'nin, 2003 yılında evlendiği Ebru Cündübeyoğlu'ndan 2022'de boşandığı biliniyor. Ceyda Düvenci'nin ve Güçlü Mete'nin yakın çevresine göre, ikilinin ilişkisi oldukça olumlu bir şekilde ilerliyor. Ceyda Düvenci'nin Yeni Sevgilisi Güçlü Mete Kimdir? 20 Mayıs 1971 yılında İstanbul'da doğan Güçlü Mete, 1989 yılında Kabataş Erkek Lisesi'ni bitirmiş ve ardından İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Bölümü'ne başlamıştı. 1993 yılında üniversiteden mezun olan Mete, 2005 yılında dönemin en popüler radyo kanallarından biri olan Radyo Time'da Genel Yayın Yönetmenliği yaptı. Ünlü iş adamı Sadettin Saran'ın sahibi olduğu radyoda 2007 yılına kadar çalışan Güçlü Mete, daha sonra 2013 yılında kadar Alem FM'de Kripto Odası isimli programı hazırlayıp sundu. 2013 yılında Alem FM'den ayrılan Güçlü Mete Show Radyo'ya transfer oldu. Burada 2018 yılına kadar sürecek Sarı Tramvay isimli bir program hazırlayıp sundu. Ünlü isim aynı zamanda Kafa Radyo'nun kurucuları arasında bulunmaktadır. Ünlü isim daha sonra yıllarca sunduğu Kripto Odası programına geri döndü.

Nazan Kesal - Ceyda Düvenci Tartışması: Sosyal Medya Karıştı Haber

Nazan Kesal - Ceyda Düvenci Tartışması: Sosyal Medya Karıştı

Son günlerde sosyal medyada yankı uyandıran bir tartışma, ünlü oyuncu Ceyda Düvenci'nin Bambaşka Sohbetler programındaki sözleriyle başladı. Düvenci'nin konuğu olan ve yaklaşan 'Yan Oda' dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Nazan Kesal'a yönelik yaptığı sözler, birçok kişinin tepkisini çekti. Söz konusu sözlerin ardından, sosyal medya platformlarında geniş bir tartışma başladı ve Nazan Kesal'a yönelik olumsuz yorumlar hızla yayıldı. İşte bu tartışmanın ardından Ceyda Düvenci, yapılan eleştirilere karşılık bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Düvenci'nin açıklamasıyla birlikte konu daha da geniş bir boyut kazandı ve kamuoyunun gündemine oturdu. Nazan Kesal - Ceyda Düvenci Tartışması Ceyda Düvenci'nin Bambaşka Sohbetler programında son konuğu olan ve 'Yan Oda' dizisiyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Nazan Kesal'a yönelik yaptığı, "Umarım topuzunla en az dört sene bu dizide kalırsın da kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın" şeklindeki sözleri, sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Düvenci, sosyal medyada gelen tepkiler üzerine bir açıklama yaparak, programın tamamını izleyemediğini ve kendisi hakkında yapılan asılsız yorumları gözden kaçırdığını belirtti. Düvenci, tepkilerin asıl hedefinin kendisi değil, Nazan Kesal'a yönelik sosyal medyada yapılan sınırı aşan yorumlar olduğunu vurguladı. Ayrıca, tepkilerin programı izlememiş olanların boş atıp dolu tutma çabası olduğunu ifade eden Düvenci, açıklamasında Nazan Kesal'ın önemini vurgulayarak onun ustalığını ve kıymetini belirtti. Kesal'ın da konuya ilişkin önceden haber aldığını ve zarafetiyle bu duruma yanıt verdiğini dile getirdi. Düvenci, bazı mecraların ve kişilerin asılsız yorum ve haberlerinden ötürü insanlıklarıyla baş başa bırakılmasını talep ederken, işlerini yapmalarına izin verilmesini istedi. Ancak, yorum yaparken araştırma yapılması, bilgi sahibi olunması ve saygı çerçevesinde hareket edilmesi gerektiğini belirtti. Son olarak, Düvenci, "Linç etmek kolay, okuyup araştırmak, bilgi sahibi olmak zor" diyerek, Nazan Kesal'ın ifadesine atıfta bulunarak, hayatın kısa olduğunu ve insanların daha anlayışlı olması gerektiğini vurguladı.

Ceyda Düvenci neden linç edildi? Konuğu Nazan Kesal hakkında ne dedi? Haber

Ceyda Düvenci neden linç edildi? Konuğu Nazan Kesal hakkında ne dedi?

Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programına konuk olan ünlü oyuncu Nazan Kesal, 9 Mart Cumartesi ekran yolculuğuna başlayacak yeni dizisi "Yan Oda" ile ilgili konuştu. Düvenci, başarılı oyuncuyla sohbet ederken merak edilen birçok da soru sordu. Ceyda Düvenci'nin Nazan Kesal'a "Umarım dizide uzun süre kalırsın da kapı kapı dolaşmak zorunda kalmazsın" şeklindeki sözleri, sosyal medyada eleştirilerin odağı haline geldi. Günden güne tepki almaya devam eden Ceyda Düvenci yaşananların ardından ilk kez sessizliğini bozdu. Ceyda Güvenci sessizliğini bozdu Instagram hesabından yazılı bir açıklama yapan Düvenci, "Yoğunluğumdan dolayı programımdan yapılan ara montajla ilgili asılsız yorumları gözden kaçırmışım. Sonradan fark ettiğimde okuduklarıma inanamadım. Ama programın tamamını izleyemeyen, gerçekten mesleği magazin olmayan, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup gaza gelenlerin yarattığı bu harekete daha fazla sessiz kalamadım. Kınadığınız kelimeler benim değil, sosyal medyada Nazan'a yapılan sınır aşan yorumlara aitti. Canım Nazan Kesal çok kıymetlidir, ustamdır. Zaten o da sağ olsun haberi benden önce görüp tüm zarafeti ile hemen paylaşım. Olayları saptırmakta üstüne olmadığına emin olduğum birtakım mecraları ve insanları asılsız yorum hakaret ve haberlerinden ötürü insanlıklarıyla baş başa bırakıyorum. Linç etmek kolay, okuyup araştırmak, bilgi sahibi olmak zor... Siz zoru seçin. Canım Nazan'ın da dediği gibi 'Hayat kısa kuşlar uçuyor'. Nazan Kesal candır..." ifadelerini kullandı. Nazan Kesal Kimdir?  Nazan Kesal, Türk tiyatrosu, sineması ve dizilerindeki etkileyici performanslarıyla tanınan bir oyuncu ve yönetmendir. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro - Oyunculuk bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul'a yerleşmiş ve kariyerine burada devam etmiştir. Eşi olan oyuncu Ercan Kesal'la birlikte bir çocukları bulunmaktadır. Kesal, hem yönettiği oyunlarla hem de rol aldığı projelerle Türk tiyatrosuna önemli katkılar sağlamıştır. Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu ve yönetmen olarak görev aldıktan sonra Bursa Devlet Tiyatrosu'na atanmıştır. Ayrıca özel topluluklarda da çalışmıştır. Tiyatro kariyeri boyunca pek çok önemli oyunun hem yönetmenliğini yapmış hem de başrollerinde yer almıştır. Sinema ve dizi projelerinde de başarılı performanslar sergileyen Kesal, Türk sinemasının önde gelen isimleri arasında yer almaktadır. Evcilik, Süper Baba, Bir Zamanlar Çukurova gibi pek çok sevilen dizide rol alan Nazan Kesal, aynı zamanda birçok önemli filmde de yer almıştır. Vicdan, İklimler, Delibal gibi yapımlarda gösterdiği performanslarla dikkat çekmiştir.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.