TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ceyda Düvenci'nin Ped yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, Pınar Sabancı'nın YouTube programında yaptığı 'regl' yorumuyla dikkat çekti. Düvenci'nin "Şirket çalışanı erkekler çekmecesinde ped bulundursun" sözleri toplumsal tartışmalara neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
Ceyda Düvenci'nin Ped yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, Pınar Sabancı'nın YouTube programına konuk olarak yaptığı 'regl' yorumuyla gündeme oturdu. Düvenci, programda "Şirket çalışanı erkekler çekmecesinde ped bulundursun" şeklinde bir açıklama yaptı.

pınar sabancı

8 yıllık evliliğini sonlandıran ve sık sık anılan Ceyda Düvenci, son zamanlarda sıkça gündeme gelmeye devam ediyor. Pınar Sabancı'nın programına katılan Düvenci, "Ezber bozmaktan hoşlanırım. Alışılmış yollardan gitmemeyi, söylenmemiş şeyleri söylemeyi, paylaşılmamışı paylaşmayı ve hayallerimin peşinden gitmeyi severim" diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Düvenci, regl dönemini normalleştirme çağrısında bulunarak, "Kadın olmanın doğal bir parçası olan regl dönemini açıkça konuşabilmeliyiz. Bunun neden tabu olduğunu anlayamıyorum. Kadınlar regl oluyor, bunu neden söyleyemeyelim ki? Bu konuda kendimi rahat hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Düvenci'nin bu açıklamaları toplumsal tartışmalara yol açarken, birçok kişi tarafından desteklenirken, bazı kesimler tarafından da eleştirildi. Özellikle erkeklerin ped taşıması fikri, farklı görüşlerin ortaya çıkmasına sebep oldu.

Konuyla ilgili yapılan açıklamalar ve toplumsal tepkiler gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.