TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Demet Evgar

İLKHABER-Gazetesi - Demet Evgar haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Demet Evgar haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Bahar dizisindeki başarısı ile göz kamaştıran Demet Evgar kimdir? Haber

Bahar dizisindeki başarısı ile göz kamaştıran Demet Evgar kimdir?

Bahar dizisindeki performansıyla dikkat çeken Demet Evgar, Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu olarak tanınır. 18 Mayıs 1980'de Manisa'da doğmuştur. Arnavut kökenli olan Evgar, oyunculuk kariyerine 17 yaşında amatör bir tiyatro topluluğunda başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Kariyeri boyunca birçok tiyatro oyununda rol almış ve pek çok ödül kazanmıştır. Demet Evgar'ın oynadığı dizi ve filmler Demet Evgar, sinema dünyasında da önemli bir yer edinmiştir. Beyza'nın Kadınları, Güneşi Gördüm, Vay Arkadaş gibi filmlerde başarılı performanslar sergilemiştir. Televizyon kariyerinde ise birçok dizi ve programda yer almıştır. En bilinen rolleri arasında 1 Kadın 1 Erkek, Avlu ve Alev Alev dizilerindeki karakterleri sayılabilir. Bahar dizisinde ise Demet Evgar, başrolde Bahar karakterini canlandırmaktadır. Bahar, ev hanımı olan genç bir kadındır. Hayatı, ani bir hastalıkla altüst olur ve ailesinin gerçek yüzüyle karşılaşır. Karaciğer nakli gerektiren bir durumla karşı karşıyadır, bu da onun hayatında büyük bir değişime neden olur. Demet Evgar'ın Bahar dizisindeki performansı izleyiciler tarafından merakla takip edilmektedir. Demet Evgar evli mi? İstanbul’da dünyaya gelen ve aslen Erzncan’lı olan Levent Babataş, Demet Evgar’ın evlidir. İstek Semiha Şakir Lisesi’nde okuyan Babataş, lisans eğitimin İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde tamamlamıştır. Demet Evgar ve eşi Levent Babataş Mart 2022 yılında evlenmişlerdir. 2022 yazında Mavi adında bir kızları olmuştur.

Aslı Enver'den Demet Evgar'a Samimi Övgü: 'Çok Tatlı' Haber

Aslı Enver'den Demet Evgar'a Samimi Övgü: 'Çok Tatlı'

Aslı Enver, ailesiyle birlikte Prag'a tatil yaparken, Türkiye'de gündem olmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu, İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansıdığında ise Demet Evgar'a ve yakın arkadaşı Eda Ece'ye ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. Eşi Berkin Gökbudak ile birlikte geçirdiği kısa tatilin ardından dönüş yapan Enver, basın mensuplarının meraklı sorularını yanıtlarken, özellikle Demet Evgar'ın performansını övgüyle anlattı. Aslı Enver'den Eda Ece'ye Destek Aslı Enver, SHOW TV'nin popüler dizisi "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?"daki başrol oyuncusu Demet Evgar hakkında samimi yorumlar yaptı. Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un bildirdiğine göre, eşi Berkin Gökbudak ile birlikte Prag'a tatil için giden Enver, dönüşünde İstanbul Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Enver, kısa tatilin güzel geçtiğini belirtti. Dikkatleri çeken noktalardan biri, Enver'in kızı Elay'ı yanlarında olmamasıydı. Enver, basın mensuplarına bebeğini anneannesine bıraktıklarını söyledi. Geçtiğimiz haftalarda kızının yüzünü sosyal medyada paylaşan Enver ve eşi, bebeğin kime benzediği sorularına farklı cevaplar verdi. Enver, daha önce kızının emeklemeye başladığını açıklamıştı ancak Elay'ın henüz yürümeye başlamadığını ve emekleme ve destek alarak ayakta durma şeklinde ilerlediğini belirtti. Kızlarının kimin adını ilk söyleyeceği sorusuna ise henüz cevap veremediklerini ifade etti. Eda Ece'nin hamilelik sürecinde Enver'den destek aldığını belirten haberlerle ilgili sorulara yanıt veren Enver, birlikte vakit geçirdiklerini ve Ece'nin Elay ile de zaman geçirdiğini söyledi. Ancak Enver, kendisinin destek olup olmadığına dair soruya daha temkinli yaklaştı. Ayrıca boş zamanlarında TV dizilerini takip ettiğini ve 'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' adlı diziyi izlediğini belirten Enver, başrol oyuncusu Demet Evgar için "Çok tatlı, severek izliyoruz. Ellerine sağlık bütün ekibin" şeklinde yorum yaptı. Enver ayrıca, Rapçi Sefo'nun İskoçya'da milli giysi olan kilti giymesine ilişkin soruya "Yakışan herkes giysin" şeklinde cevap verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.