TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahar dizisindeki başarısı ile göz kamaştıran Demet Evgar kimdir?

Demet Evgar, Türk tiyatro, dizi ve sinema dünyasının başarılı isimlerinden biri olarak öne çıkıyor. Bahar dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Evgar'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. İşte Demet Evgar'ın biyografisi..

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
Bahar dizisindeki başarısı ile göz kamaştıran Demet Evgar kimdir?

Bahar dizisindeki performansıyla dikkat çeken Demet Evgar, Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu olarak tanınır. 18 Mayıs 1980'de Manisa'da doğmuştur. Arnavut kökenli olan Evgar, oyunculuk kariyerine 17 yaşında amatör bir tiyatro topluluğunda başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Kariyeri boyunca birçok tiyatro oyununda rol almış ve pek çok ödül kazanmıştır.

demet evgar

Demet Evgar'ın oynadığı dizi ve filmler

Demet Evgar, sinema dünyasında da önemli bir yer edinmiştir. Beyza'nın Kadınları, Güneşi Gördüm, Vay Arkadaş gibi filmlerde başarılı performanslar sergilemiştir. Televizyon kariyerinde ise birçok dizi ve programda yer almıştır. En bilinen rolleri arasında 1 Kadın 1 Erkek, Avlu ve Alev Alev dizilerindeki karakterleri sayılabilir.

Bahar dizisinde ise Demet Evgar, başrolde Bahar karakterini canlandırmaktadır. Bahar, ev hanımı olan genç bir kadındır. Hayatı, ani bir hastalıkla altüst olur ve ailesinin gerçek yüzüyle karşılaşır. Karaciğer nakli gerektiren bir durumla karşı karşıyadır, bu da onun hayatında büyük bir değişime neden olur.

Demet Evgar'ın Bahar dizisindeki performansı izleyiciler tarafından merakla takip edilmektedir.

demet evgar

Demet Evgar evli mi?

İstanbul’da dünyaya gelen ve aslen Erzncan’lı olan Levent Babataş, Demet Evgar’ın evlidir. İstek Semiha Şakir Lisesi’nde okuyan Babataş, lisans eğitimin İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde tamamlamıştır.

Demet Evgar ve eşi Levent Babataş Mart 2022 yılında evlenmişlerdir. 2022 yazında Mavi adında bir kızları olmuştur.

demet evgar evli mi

demet evgar çocuğu

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.