TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#hülya erdem

İLKHABER-Gazetesi - hülya erdem haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, hülya erdem haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Hülya Başkan'la Ceyhan'da Eğitim ve Çevre Seferberliği Haber

Hülya Başkan'la Ceyhan'da Eğitim ve Çevre Seferberliği

Görev süresi boyunca Ceyhan’da eğitim seferberliği başlatan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, eğitim önceliğini elden bırakmıyor. Ceyhanlı gençlerin üniversiteli olmasında büyük pay sahibi olan Başkan Hülya Erdem, ücretsiz üniversiteye hazırlık kurslarında evlatlarının gelişimini desteklemeye özen gösteriyor. Gençlerin akademik başarılarına katkı sağlamak için kaliteli eğitim ve profesyonel rehberlik hizmeti sunan Başkan Hülya Erdem, “Her yıl yeni genç beyinlerimizi üniversiteyle tanıştırmanın huzurunu yaşıyoruz. Gençlerimizi hayallerine bir adım daha yaklaştırmanın gururuyla üniversiteye hazırlık kurslarımızda hız kesmiyoruz” diye konuştu. BAŞKAN ERDEM BİSİKLET EVİNDE… Adana’nın kalbi, Türkiye’nin enerji üssü Ceyhan ilçesine kazandırdığı yeniliklerle, farklı projelerle dikkat çeken Başkan Hülya Erdem, geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Bisiklet Evi’nde çocuklarla, gençlerle ve aileleriyle bir araya geldi. Çocukların ve gençlerin spor dolu ortamlarda buluşması için var gücüyle çalışan Başkan Erdem, doğayla, çevreyle iç içe spor yapan, bisiklet kullanan çocukların, gençlerin sağlıklı gelişimlerine destek olmanın mutluluğunu tattıklarına dikkat çekti. OKULLARDA DÖNÜŞÜM KUTULARI Ceyhan’ı eğitim, spor ve çevre dostu ilan eden Çukurova’nın tek, Ceyhan’ın ilk ve tek kadın belediye başkanı olan Ceyhan’ın Hülya Annesi, Başkan Hülya Erdem, Ceyhan’ın doğasını ve çevresini korumak için başlattığı dönüşüm seferberliğine okullarla devam ediyor. İlçedeki okullara yerleştirdikleri dönüşüm kutularının örnek teşkil ettiğine dikkat çeken Başkan Hülya Erdem, “İklim krizinin kapımızda olduğu bu günlerde, Ceyhanımızı örnek bir kent yapmak için omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu. Ceyhan’da ilkleri, enleri, tekleri başarmanın gururunu yaşadığını ifade eden Başkan Hülya Erdem, “Ceyhan’a hizmet yürek ister. Biz, sonuna kadar ilçemizin doğası, çevresi, insanları, çocukları, gençleri için mücadelemize devam edeceğiz. Daha güzel daha yaşanılır bir Ceyhan için komşularımızla, hemşehrilerimizle el ele omuz omuza çalışmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Ceyhan Belediyesi çalışanlarının maaşına iyileştirme Haber

Ceyhan Belediyesi çalışanlarının maaşına iyileştirme

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, belediye çalışanlarının maaşlarını iyileştirmek amacıyla DİSK Genel-İş 2 Nolu Şube Başkanı Serdar Çapar ile ek protokol yaptı. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, belediye çalışanlarının emeklerinin karşılığını hak ettikleri değeri vermek için çaba gösteriyor. Göreve geldiği ilk günden beri çalışanların özlük haklarını ön planda tutan Başkan Erdem, maaşları günün ekonomik koşullarına uygun şekilde güncellemeye özen gösteriyor ve ekonomik zorluklara rağmen işçilerin haklarını korumaya devam ediyor. Başkan Erdem, ekonomik şartların zorlaştığı bu dönemde çalışma arkadaşlarının daha iyi yaşam koşullarına sahip olmaları için hazırladığı ek protokolü DİSK Genel-İş 2 Nolu Şube Başkanı Serdar Çapar ve yönetimiyle paylaştı. Bu çerçevede, belediye bünyesinde çalışan şirket personelinin 2024 yılı asgari ücretlerine ek olarak 4.520 TL iyileştirme yapıldı. Başkan Hülya Erdem, belediye çalışanlarına sahip çıkmaya devam edeceklerini belirterek, "Ceyhan'ımızın her köşesinde özveriyle çalışan, halkımızın huzur ve güvenliği için çaba gösteren çalışma arkadaşlarımızı ekonomik baskılara karşı korumak ve daha iyi yaşam koşulları sağlamak için belediyemizin tüm imkanlarını seferber ediyoruz. İşçilerimizin emeklerinin karşılığını hak ettikleri şekilde alabilmeleri için çaba gösteriyoruz" dedi.  

Sporun birleştirici gücü Ceyhan’da hayat buldu Haber

Sporun birleştirici gücü Ceyhan’da hayat buldu

İBRAHİM BAYSAL ADANA (İLKHABER) - Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Adana Bölgesi Muhtarlararası Futbol Turnuvası’nda muhtarları yalnız bırakmadı. Seyhan ve Ceyhanlı muhtarların karşılaşmasını izleyen Başkan Erdem, iki takıma da başarılar diledi. Yaşamın her alanında dayanışmanın ön plana çıkmasının toplumu daha ileri noktalara taşıyacağını belirten Başkan Erdem, sporun birleştirici unsuruna inandıklarını kaydetti. Adana Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı İbrahim Hakverdi ile birlikte maçı takip ederek, Ceyhan'da düzenlenen sosyal etkinliklere verdikleri önemi dile getiren Başkan Erdem “Adana Büyükşehir Belediyemizle birlikte Ceyhanlı komşularımızın her branşta, her spor aktivitesinde yer alması için uğraş veriyoruz. Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz ve çocuklarımız başta olmak üzere her yaştan Ceyhanlı hemşehrilerimizi spor ve sosyal etkinlikler sayesinde bir araya getirmeye, dostluğu ve dayanışmayı pekiştirmeye özen gösteriyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Erdem, muhtarların demokrasinin yapı taşı olduğunu belirterek, “Muhtarlar, vatandaşlarımızın sorunlarını en yakından gören ve çözmek için çabalayan kişilerdir. Onların da spor ve sosyal aktivitelere katılmasını önemsiyoruz. Bu tür etkinlikler sayesinde muhtarlarımız birbirleriyle kaynaşıyor, dostluk ve dayanışma duyguları güçleniyor” şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.