TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#kaçırılma

İLKHABER-Gazetesi - kaçırılma haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, kaçırılma haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

İzmir'de bir kadının, zorla otomobile bindirilerek kaçırıldığı anlar güvenlik kamerasında Haber

İzmir'de bir kadının, zorla otomobile bindirilerek kaçırıldığı anlar güvenlik kamerasında

Alınan bilgiye göre, 31 Ekim'de A.D'nin (45) otomobiline, İzmir'in Menemen ilçesinde oturduğu sitenin önünde başka bir otomobil çarptı. Aracındaki hasarı anlamak için otomobilden inen A.D, diğer sürücü G.B. ile konuşmaya başladı. Bu sırada kazaya karışan otomobilden inen G.U, A.D'yi sürükleyerek kendi araçlarına bindirdi. G.B de sürücü koltuğuna geçerek, kadını otomobille kaçırdı. Sitenin güvenlik görevlisinin olayı polislere bildirmesi üzerine takibe alınan araç Manisa'nın Akhisar ilçesinde, polis ekiplerce durduruldu. G.U, G.B. ve otomobilde bulunan R.K, gözaltına alındı. Kaçırılma esnasında bıçakla hafif şekilde yaralanan A.D. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. - İfadeler Tedavisinin ardından ifadesi alınan A.D'nin, bir dönem gönül ilişkisi yaşadığı G.U'nun kendisini daha önce darbettiğini, bu nedenle şikayetçi olduğunu ve uzaklaştırma kararı aldırdığını anlattığı öğrenildi. G.U'nun ise ifadesinde, siteye kiralık daire bakmaya gittiklerini, bu sırada kaza meydana gelince otomobilden indiğini, A.D. ile konuşmak istediğini ve olayların bir anda geliştiğini iddia ettiği öğrenildi. G.U'nun da aralarında olduğu 3 şüpheli, emniyetteki işlemin ardından çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Yapılan incelemede kadının kaçırılma anının sitenin güvenlik kamerasınca görüntülendiği belirlendi. Kayıtlarda, kadının yoldaki diğer araçtan inen kişi tarafından zorla araca bindirilmesi ve otomobille kaçırılması yer aldı.

Mersin'deki kayıp kız çocuğu Şanlıurfa'da bulundu Haber

Mersin'deki kayıp kız çocuğu Şanlıurfa'da bulundu

Edinilen bilgiye göre, merkez Mezitli ilçesi Akdeniz Mahallesi'ndeki bir sitenin görevlisi Sabri T.'nin ortaokul öğrencisi kızı İsnur T., 16 Eylül tarihinde sabaha karşı evden ayrılarak ortadan kayboldu. Ailenin ihbarı üzerine sitenin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, kız çocuğunu bulmak için çalışma başlattı. Şanlıurfa'da bir parkta bulundu Arama çalışmaları sürdüğü sırada dün gece kayıp kız çocuğunun Şanlıurfa'da bir parkta yanında bir şahısla birlikte oturduğu bilgisine ulaşan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa polisi ile irtibata geçti. Belirtilen adrese giden polisler kayıp kız çocuğunu parkta bulurken, yanında bulunan bir şahıs ise polise görünce kaçtı. İsnur T. polis merkezine götürülürken, olayla ilgili 1 kişinin arandığı bildirildi. (HSK-SO-Y) Olayın Geçmişi Alınan bilgiye göre, 16 Eylül'de Akdeniz Mahallesi'ndeki sitenin görevlisi Sabri T, 12 yaşındaki kızı İ.T'nin yatağında olmadığını fark etti. Kızının kaybolduğunu düşünen Sabri T, sitenin güvenlik kameralarına ait görüntüleri inceledi. Görüntülerde, kızının saat 05.00 sıralarında site bahçesine gelen 2 kişiyle bir süre konuştuktan sonra yürüyerek ayrıldığını gören Sabri T, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Bölgeye sevk edilen polis ekipleri, görüntüleri inceledi. Kız çocuğunun bulunması için harekete geçen polis, çalışmalarını sürdürüyor.  Şifreyi kullanarak siteye giriş yapmışlar Sitenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde 2 kişinin, 16 Eylül saat 5.00 sıralarında önüne geldikleri sitenin kapısını şifre girerek açtıkları yer alıyor. Kayıtlarda, site bahçesinde yan yana geldikleri İ.T. ile bir süre konuşan 2 şüphelinin, daha sonra kız çocuğuyla siteden ayrılması bulunuyor.

Adana'da kaçırılan 5 yaşındaki çocuk, operasyonla kurtarıldı Haber

Adana'da kaçırılan 5 yaşındaki çocuk, operasyonla kurtarıldı

ADANA (AA) - Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde sokakta evli çift tarafından kaçırılan 5 yaşındaki özel gereksinimli çocuk, polis ve jandarmanın ortak çalışmasıyla bulundu.Bahçelievler Mahallesi'nde 5 yaşındaki özel gereksinimli C.A, markete gitmek için evinden çıktıktan sonra dönmedi.Emine (31) ve Cem A. (40) çifti, çocuklarının kaybolması üzerine durumu polise bildirdi.Polis ekipleri, çocuğun evin yakınındaki tarım arazisine gitmiş olabileceğini değerlendirerek bölgede arama yaptı.Bu arada, evin çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerini de inceleyen ekipler, çocuğun sokakta yürüdüğü sırada biri kadın iki kişi tarafından kaçırıldığını belirledi.Ekipler, yaptıkları araştırmayla çocuğun İlknur Y. ve dini nikahlı eşi Salih İ. tarafından kaçırıldığını, Karataş ilçesindeki evlerine götürüldüğünü tespit etti.Polis ve jandarma ekipleri adrese birlikte düzenledikleri operasyonla kaçırılan çocuğu buldu. Ekipler, İlknur Y. ve Salih İ. çiftini de gözaltına aldı.- "Oğlumu kaçıranların gereken cezayı almalarını istiyorum"Anne Emine A, gazetecilere, oğlunun ablasıyla markete gittiğini, daha sonra kızının eve yalnız dönmesi üzerine çocuğunu aramaya çıktığını belirtti.Oğlunu bulamayınca durumu polislere bildirdiğini aktaran Emine A, "Polis ve AFAD ekipleriyle oğlumu bulmak için seferber olduk. Ben aradan geçen her saat oğlumun cesedinin bulunacağı korkusunu yaşadım. Güvenlik kamerası olmasaydı belki de oğlum bulunamayacaktı." dedi.Çocuğunun, olay nedeniyle travma yaşadığını aktaran anne, "Oğlumu kaçıranların gereken cezayı almalarını istiyorum." ifadesini kullandı.Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, sokakta yürüyen çocuğun yanına yaklaşan çift, C.A'yı elinden tutarak götürüyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.