TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Kadın

İLKHABER-Gazetesi - Kadın haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Kadın haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Kadınlar bunu yapınca auraları tavan yapıyor! Kimse onlardan gözünü alamayacak Haber

Kadınlar bunu yapınca auraları tavan yapıyor! Kimse onlardan gözünü alamayacak

Her kadın gerek kendi çevresinde gerek ise başka çevrede dikkat çekici olmaya bayılırlar. Dikkat çekici kadınların da kendine özgü çekim güçleri vardır. Bu çekim güçleri uzun zamandır insanların ilgisini çekmekle beraber tüm insanları da etkiler.  Bildiğiniz gibi her insanın kendine özgü bir özelliği vardır. Bu özelliği sayesinde insanlarla tanışılır ve konuşulur. Fakat bazı insanlar hiç çaba sarf etmeden bile diğer insanlara göre daha çok dikkat çekerler. Bu duruma aura veya enerji adı verilir. Peki bu kadınların özelliği aslında ne? Enerjisi Yüksek Kadınların Özellikleri Bir ortama girdiğiniz zaman enerjisi yüksek kadınlar sizi kendinize resmen çeker. Fazla dikkat çektikleri için de ön plana çıkarlar. Peki bu kadınları özelliği nedir?  Enerjisi yüksek kadınlar hayata karşı oldukça tutkuludurlar. Her olaya ya da her duruma tutku göstermedikleri gibi sadece belli başlı durumlarda tutku sahibidirler.  Genellikle güler yüzlülerdir. Asla yapmacık gülmezler. İçten gelen gülümsemeleriyle dikkat çekmektedirler.  Diğerlerinden farklı bir giyim tarzına sahiptirler. Giyim tarzlarını belli ederek dikkat çekerler.  Gereksiz konuşmayıp, çok konuşmayı kesinlikle sevmezler. Sessiz kalıp dinlemeyi daha çok severler.  Dışarıdan soğuk kanlı gibi görünseler de aslında onları tanıdığınızda espri yapan ve sıcak kanlı kişiliğe sahip kişilerdir.  Her daim kendilerine değer verirler. Kendilerinden daha önemli birşeyin olmadığına inanırlar.  Hedeflediği bir şeye ulaşana kadar çaba gösterir ve asla pes etmezler. 

Hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın, polisi ısırdı Haber

Hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın, polisi ısırdı

Adana’da mezarlıkta otomobilin camını kırıp hırsızlık yapmak isterken suçüstü yakalanan kadın, kurtulmak için polisin elini ısırdı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi. Edinilen bilgiye göre olay, merkez Sarıçam ilçesine bağlı Buruk Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir vatandaş, Ramazan Bayramı'nın birinci günü yakınlarının kabirlerini ziyaret etmek için Buruk Mezarlığına geldi. Vatandaş otomobilini yol kenarına park edip mezarlığa gitti. Bu arada otomobil yanına gelen Nesrin B. ise camı kırıp hırsızlık yapmak istedi. Mezarlık etrafında bayram nedeniyle önlem alan Adana Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri kadını fark edip suçüstü yakaladı. Yakalanan Nesrin B. polise mukavemet etti. Polis şüpheliyi kelepçe takarak etkisiz hale getirmek istese de kadın, polislerin ellerini ısırıp kurtulmak istedi. Bunun üzerine polis kadını güç kullanarak etkisiz hale getirdi. Kadın buna rağmen hırsız olmadığını öne sürerek polise mukavemet etmeye devam etti. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi. Gözaltına alınan Nesrin B. emniyete götürülürken, yapılan GBT sorgusunda 10 ayrı hırsızlık olayından 19 yıl 15 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı belirlendi. Şüpheli kadın ifadesinde hırsızlık yapmadığını iddia etti. Nesrin B., “Polise mukavemet gösterme, hırsızlık girişimi ve mala zarar verme” suçlarından adliyeye sevk edildi.

Gaziantep'te öldürülerek yol ortasına bırakılan kadının kimliği tespit edildi Haber

Gaziantep'te öldürülerek yol ortasına bırakılan kadının kimliği tespit edildi

Gaziantep-Nizip karayolunda vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurularak öldürülen kadının 32 yaşındaki Naciye Cengiz olduğu tespit edildi. Cengiz'in cenazesi, adli tıpta tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edilirken katil zanlısı yada zanlılarını yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. Olay, dün gece saatlerinde Gaziantep-Nizip D-400 karayolu 11. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüler bir şahsın yol ortasında hareketsiz şekilde yattığını fark edince durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk incelemesinde yolda hareketsiz şekilde yatan şahsın silahla vücudunun çeşitli yerlerinden vurularak öldürülmüş bir kadın olduğunu tespit etti. Kimliği tespit edildi Vurularak yol ortasına atılan kadının cansız bedeni, tamamlanan olay yeri inceleme çalışmalarının ardından kimlik tespiti yapılması ve otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Adli tıpta yapılan kimlik tespiti sonrası öldürülen kadının Şanlıurfa Birecik nüfusuna kayıtlı 32 yaşındaki Naciye Cengiz olduğu belirlendi. Cengiz'in cansız bedeni, tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Katil zanlısı yada zanlıları aranıyor. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma ve katil zanlısı ile zanlılarını yakalama çalışmalarının ise sürdüğü öğrenildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.