TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Ozan Gülaçtı

İLKHABER-Gazetesi - Ozan Gülaçtı haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Ozan Gülaçtı haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Adana il başkanları oylarını kullandı Haber

Adana il başkanları oylarını kullandı

Yerel Seçim kapsamında Adana’da da oy kullanma işlemleri sabah saatlerinde başladı. Adana halkı, siyasiler ve daha çok sayıda kişi sabah itibariyle sandık başlarına giderek oylarını kullandı. Adana il başkanları olan; Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, Ak Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ve Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı da Yerel Seçim için oylarını kullandı. KANLI: BİZLER DE BUGÜN MİLLETÇE TERCİHİMİZİ YAPTIK MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, oyunu merkez Çukurova ilçesinde bulunan Adana Tabipler Odası İlkokulu’nda 1152 Sayılı sandıkta kullandı. Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, şunları söyledi: “Cumhur İttifakı olarak çok çalıştık ve bu çalışmalardan başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Adana’da yeni bir sayfa açılacak ve kazanan Adana olsun inşallah. Bizler de bugün milletçe tercihimizi yaptık ve oy kullanma işlemi bitene kadar da yapmaya devam edeceğiz. Bugünün sonunda tüm illerimizde ve ilçelerimizde yeni yönetimler belirlenecek. Cumhur İttifakı olarak bu zamana kadar çok çalıştık ve çalışmalarımızda mutlak başarıya odaklandık. Seçim gününe geldik ve sandıklardan çıkacak sonucun ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı olmasını olmasını diliyorum. Seçim süreci boyunca hep, ‘Adana kazanacak’ dedik ve bu doğrultuda inşallah kazanan Adana olur.” GÜLAÇTI: ŞEHRİMİZ VE GELECEĞİMİZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLSUN Ak Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı’da oyunu Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi'nde bulunan Mehmet Bedia Kipri İlkokulu'nda kullandı. Gülaçtı oy kullanma işlemi sonrasında “Demokrasimiz için, Adana'mızın geleceği için, gerçek belediyecilik için; demokratik hakkımızı, oyumuzu kullandık. Cumhur ittifakı teşkilatları olarak milli iradenin sandığa yansıması için var gücümüzle çalışıyoruz. Şehrimiz ve geleceğimiz için hayırlara vesile olsun” şeklinde açıklamada bulundu. TANBUROĞLU: HERKESİ ADANA’DA HALKÇI BELEDİYECİLİK İÇİN OY KULLANMAYA DAVET EDİYORUM CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu’da oyunu kullandıktan sonra “Her bir oy şehrimizin geleceğinin şekillenmesinde önemli bir rol oynuyor.  Herkesi Adana’da halkçı belediyecilik için oy kullanmaya davet ediyorum. Sandıklarda görev alan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” açıklamasını yaptı.

AK Parti Adana İl Başkanı Başkanı Gülaçtı: Adana'da zafer Cumhur İttifakı'nın olacak Haber

AK Parti Adana İl Başkanı Başkanı Gülaçtı: Adana'da zafer Cumhur İttifakı'nın olacak

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Pazar günü yapılacak yerel seçimlere ilişkin açıklamasında, "Adana'da zafer Cumhur İttifakı'nın olacak" dedi. Başkan Ozan Gülaçtı, seçime çok az bir süre kalırken, sahadan da zaferin ayak seslerinin geldiğini söyledi. "Mahalle mitinglerimizden yükselen gür ve coşkulu sesler sadece bir zaferin değil, geleceğimize dair ateşli bir inancın kıvılcımları ve simgesidir" diyen Başkan Gülaçtı, şunları söyledi: "Sokak sokak, mahalle mahalle ve meydan meydan yükselen hemşehrilerimizin coşku ve heyecanı 31 Mart’ın şanlı zaferinin kutlu müjdesidir. Bu coşku ve heyecan 31 Mart’ta başta büyükşehir belediyesi olmak üzere 15 ilçemizi Cumhur İttifakı Belediye Başkan adaylarımızın kanacağının habercisidir. 31 Mart seçimleri bir belediye seçimlerinden çok öte, bir şekilde şehrimizin geleceğini birlikte kuracak olmanın, çocuklarımıza bırakacağımız bu güzel kentin gelişim ve değişim sürecini birlikte başlatacak olmanın ilk günüdür." 31 Mart'ın, şehri yerinde saymaya, hatta gerilemeye mahkum edenlerin son günü olduğunu ifade eden Ozan Gülaçtı, şunları kaydetti: "Ya bizler Cumhur İttifakı Belediyelerimizin yönetimi altında olan şehirlerdeki gibi eser ve hizmet siyaseti ile çağın ötesinde hizmetlerle, sürdürülebilir belediyecilik anlayışıyla, global reform ve uygulamalarla tanışacağız ve kalkınacağız, ya da tıpkı geçtiğimiz beş yılda olduğu gibi yerel yönetimler noktasında birçok hizmetten mahrum kalacak ve kendi basiretsizliklerini şehrimize yansıtmaya ve mahkum etmeye devam edecekleri bir dönem yaşayacağız. Biliyor ve inanıyoruz ki Adana 31 Mart sonrası güneşin doğduğu ilk gün bu şehrin esir olduğu prangalarını bir demokrasi şöleni ile söküp atacaktır. Bu inancımın temelini ise adım attığımız her sokakta sıktığımız her elde ve hasbihal ettiğimiz her hemşehrimizin yüreklerinde hissediyorum. Adana haklı, Adana farkında ve Adana artık vakit tamam diyor. Cumhur İttifakı olarak çifte bayram kutlamaya hazırız ve kararlıyız. Cumhur İttifakı Belediyelerimizin olduğu yerlerde kentlerimiz, şehirlerimiz çağ atlarken, dünya standartlarında hizmetlere kavuşurken birileri güzel Adana’mızı sineğe, pisliğe, yamalı asfaltlara, çile haline gelen trafiğe mahkum etti. Şovla, reklamla, algıyla, yalanla geçen; bizlerin, evlatlarımızın, torunlarımızın geleceğinin çalındığı bir 5 yıl yaşadık. Şimdi Adana için, hakettiği güzellikleri almak için tam zamanı."

Başkan Gülaçtı ile Başkan Kanlı'dan Adana'lılara Miting Teşekkürü Haber

Başkan Gülaçtı ile Başkan Kanlı'dan Adana'lılara Miting Teşekkürü

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ve MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adana mitingine yoğun katılım gösteren tüm Adanalı'lara teşekkür etmek için ortak basın açıklaması yaptılar. Yaptıkları ortak açıklamada, Adanalılar olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha Adana’da ağırlamaktan büyük bir sevinç ve mutluluk duyduklarını ifade ettiler.'' Gülaçtı ve Kanlı, devamla şunları söylediler: "Adana yine kendine yakışanı yapmış, pazar günü gerçekleştirdiğimiz mitingimizde de, on binler akın akın gelerek alanları doldurmuş, Türkiye Yüzyılı’nın mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı coşkuyla, muhabbetle ve sevgiyle karşılayarak bağrına basmıştır. Hemşehrilerimizin bu coşkusu, heyecanı ve birlikteliği gösteriyor ki Adana, ‘Önce Türkiye’ diyen Cumhur İttifakı ruhuyla 31 Mart’ta destan yazmaya hazırlanıyor. Adana'mızda 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini Cumhur İttifakı olarak tüm mensuplarımızla ve hemşehrilerimizle beraber el birliğiyle, gönül birliğiyle büyük bir zaferle taçlandıracağımıza yürekten inanıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Adana'mıza teşrifleri için bir kez daha şükranlarımızı arz ediyor, tüm hemşerilerimize göstermiş oldukları ilgi ve sevgiden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz."

AK Parti Adana İl Başkanı Gülaçtı'dan kongre öncesi mesaj Haber

AK Parti Adana İl Başkanı Gülaçtı'dan kongre öncesi mesaj

İBRAHİM BAYSAL ADANA(İLKHABER)- AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesi düzenlediği basın açıklamasında partisinin yenilikçi bakış açısına vurgu yaparak, "Hep Yeni, Hep İleri" ilkesiyle hareket ettiklerini belirtti. 7 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan 4. Olağanüstü Büyük Kongre'nin öncesinde konuşan Gülaçtı, kongrenin öncesinde geleneksel hale gelen basın açıklamalarını yapma geleneğini sürdürdüklerini ifade etti. Partisinin kuruluşundan itibaren millete hizmet yolunda büyük başarılar elde ettiğini vurgulayan Gülaçtı, Türkiye'nin dört bir yanında hayata geçirilen projelerle AK Parti'nin milletin gönlünde taht kurduğunu söyledi. AK Parti'nin 22 yıllık siyasi tarihinde milletin teveccühünü kazandığını ve Türkiye'nin dört bir yanında hizmetler ürettiğini dile getiren Gülaçtı, partinin her zaman değişim ve yenilenme anlayışını benimseyerek güçlendiğini ifade etti. Partinin her seçimde milletin teveccühünü kazanarak bu güveni boşa çıkarmadığını belirten Gülaçtı, Türkiye'nin birçok badireyi aşarak demokrasi yolunda yürüdüğünü kaydetti. Gülaçtı, partisinin siyasi başarısının ardında dinamik kadroların etkili olduğunu belirterek, AK Parti'nin yenilenme ve değişme kabiliyetinin gücünü artırdığını vurguladı. Kongrelerde yaşanan kaos ve kargaşaya dikkat çeken Gülaçtı, bazı siyasi partilerin kongrelerindeki karmaşanın demokrasiye zarar verdiğini ve millete hizmet yerine kişisel hırsların öne çıktığını ifade etti. AK Parti'nin ise yenilikçi bakış açısıyla millete hizmet etmeye devam ettiğini işaret eden Gülaçtı, partisinin lideri ve Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde millete hizmet yolunda çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Gülaçtı, kongre sürecinin partinin yenilikçi politikalarını destekleyeceğini ve "Hep Yeni, Hep İleri" ilkesini daha da güçlendireceğini ifade etti. Ayrıca, yerel seçimlere güçlü bir kadro ile hazırlanacaklarını da belirtti.

AK Parti Adana İl Yönetiminden ATB Yönetimine iadei ziyaret Haber

AK Parti Adana İl Yönetiminden ATB Yönetimine iadei ziyaret

EMRE EKİCİ ADANA (İLKHABER) - AK Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı ve beraberindeki heyet, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ve yönetimine iadei ziyarette bulunarak Adana'nın ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan daha ileri taşınması için istişarede bulundular. Adana Ticaret Borsası'nın Adana ekonomisinde önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Gülaçtı, borsanın çalışmalarının şehrin, bölgenin ve ülkenin kalkınmasına güç kattığını belirtti. Gülaçtı, işlerini yaparken ülke ekonomisine katkı sağladıklarını ve Adana'nın daha büyük bir yere erişmesini hedeflediklerini dile getirdi. Ayrıca, şehrin sorunlarını tespit edip çözmek için çalıştıklarını ve bu süreçte bakanlar ve milletvekilleriyle işbirliği içinde olduklarını vurguladı. Gülaçtı, Adana'nın hak ettiği büyüklüğe ulaşması için birlikte çalışmanın önemine değindi. Şahin Bilgiç, Adana Ticaret Borsası'nın Adana ekonomisinde önemli bir yere sahip olduğunu ve şehre hizmet etmenin ortak amaçları olduğunu belirtti. Bilgiç, Adana'nın hak ettiği yere gelmesi gerektiğine vurgu yaparak, tarımın önemli merkezlerinden biri olan Çukurova'nın Türkiye için kritik bir rol oynadığını ifade etti. ATB olarak Adana ekonomisine katkı sağlamaya devam ettiklerini ve tüm çabalarının Adana için olduğunu belirtti. Ayrıca, ATB'nin modern ve teknolojik bir ticaret borsası olduğuna ve seçilen birinci sınıf projelerle ödüllendirildiğine dikkat çekti. Ziyaretin ardından Adana Ticaret Borsası Kompleksi gezildi ve Bilgiç, ATB'nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.