TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Serik

İLKHABER-Gazetesi - Serik haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Serik haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Antalya'da 3 aracın karıştığı feci kaza: 3 ölü Haber

Antalya'da 3 aracın karıştığı feci kaza: 3 ölü

Antalya’nın Serik ilçesinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 2'si aynı araçta olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti. Kazada ölenlerin olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Kaza, Serik ilçesi D 400 karayolu, Belkıs Kavşağı'nda bu gece saat 00.10 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Serik istikametine giden Mehmet Deniz’in kullandığı 07 YEH 18 plakalı Tofaş Şahin marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak karşı yöne geçip Manavgat istikametine giden Erol Karabulut'un kullandığı 32 AAU 140 plakalı Dacia marka cipe çarptı. Karabulut'un kullandığı araca ise arkadan gelen F.K.’nin kullandığı 07 L 0080 plakalı Mitsubishi marka kamyonet çarptı. Feci kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine 112 sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan inceleme sonucu 07 YEH 18 plakalı araç sürücüsü Mehmet Deniz (25) ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Osman Tunç ile 32 AAU 140 plakalı aracın sürücüsü Erol Karabulut'un hayatını kaybettiği belirlendi. Kazayı duyan ölenlerin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirip gözyaşlarına boğuldu. Ölenlerin yakınları, polis ve vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirildi. Olay sonrası savcılık incelemesinin ardından hayatını kaybeden Mehmet Deniz, Osman Tunç ve Erol Karabulut'un cansız bedenleri Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.  

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Böcek, Serikli vatandaşlarla buluştu Haber

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Böcek, Serikli vatandaşlarla buluştu

Başkan Muhittin Böcek Serik’te gerçekleştirilecek iftar programı öncesinde Kepez Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Başkan Böcek, CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz ile birlikte Kepez Dokuma Cumartesi Pazarı'nı ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Böcek, halkla sohbet etti, esnafa kolaylıklar ve hayırlı işler diledi. Serik Kültür Merkezi’ni gezdi Başkan Böcek’in bir sonraki durağı Serik oldu. Başkan Böcek, CHP İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP Serik Belediye Başkan Adayı Kadir Kumbul ve CHP Serik İlçe Başkanı Fahri Şeref Çimen ile birlikte Serikli vatandaşlarla buluştu. Gebiz Mahallesi'nde Türk bayraklarıyla karşılanan Başkan Böcek, seçim otobüsü üzerinden halkı selamladı ve vatandaşlara seslendi. Başkan Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Serik Kültür Merkezi’ni de gezdi. Şov değil hizmetin peşindeyiz Başkan Böcek daha sonra Merkez Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Yörüklerin diyarı Serik’te olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Böcek, “5 yılda Serik’in ve 66 mahallemizin alt yapı, kanalizasyon, arıtma dahil olmak üzere sorunları çözdük. Serik’te bizden önceki dönemden yarım kalan Kültür Merkezi’nin inşaatını bitirdik ve hizmete açtık. Açılış töreni bile düzenlemedik. Biz hizmetin peşindeyiz şov peşinde değiliz” dedi. Serik için çalışmaya devam edeceğiz Serik dendi mi akla ata sporu güreşin geldiğini söyleyen Başkan Böcek, “Biz sporda, tarımda, köyde, kentteyiz. Biz dağda hayvancılıkla uğraşan vatandaşımızın da, Serik’te pamuk ovasındaki vatandaşımızın da, turizmcinin de, emeklinin de, çocukların da, gençlerin de herkesin başkanı olmaya devam edeceğiz. Geride bıraktığımız 5 yılda olduğu gibi, yeni dönemimizde de Serik’te tarımı ve hayvancılığı desteklemeye devam edeceğiz. Soğuk hava depolarımızla, hallerde kuracağımız meyve, sebze paketleme tesisleri ile kurutma tesisleri ile çiftçimize sağladığımız tohum, fide, fidan, gübre, makine ve teçhizat desteklerimiz ile hep yanınızda olmayı sürdüreceğiz. Kadir Kumbul kardeşimle birlikte Serik için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Antalya'da sahilde neler oluyor! Kıyıya vurmuş 2 ceset daha bulundu Haber

Antalya'da sahilde neler oluyor! Kıyıya vurmuş 2 ceset daha bulundu

Antalya'nın Serik ilçesinde 500 metre aralıkla sahile vurmuş 2 ceset daha bulundu. Kadriye Mahallesi'nde otel çalışanlarının sahilde ceset olduğu ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede sahilde 500 metre aralıkla cinsiyetleri ve kimlikleri belirsiz, iskelet haline gelmiş 2 ceset bulundu. Cesetler, otopsi ve kimlik tespiti için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Antalya'da  6 günde 8 ceset sahile vurdu Manavgat ilçesinin Çenger Mahallesi'ndeki sahilde 17 Ocak'ta başı ve bir kolu, bir gün sonra da Alanya ilçesinin Konaklı Mahallesi sahilinde belden yukarısı olmayan çocuk cesedi bulunmuştu. Önceki gün Manavgat'ın Çenger ve Denizkent mahallelerinde cinsiyeti belirlenemeyen 2 ceset, Serik ilçesinin Kadriye Mahallesi'nde de genç bir kadına ait olduğu tespit edilen ceset kıyıya vurmuştu. Dün de Aksu ilçesinde sahile vurmuş bir ceset daha bulunmuştu. Antalya Valiliğinden yapılan açıklamada, kıyıya vuran 6 cansız bedenden birinin bir süre önce kaybolan M.Ş.E'ye ait olduğunun değerlendirildiği, 5 cansız bedene ait ayakkabı ve kıyafetlerin üretim yerinin Suriye olduğu bildirilmişti. Açıklamada, 11 Aralık 2023'te Lübnan ile Suriye arasındaki sahil bölgesinden yaklaşık 90 kişiyi taşıyan teknenin Kıbrıs'a doğru hareket ettiği ve sonrasında bağlantının kesildiği belirtilerek, bahse konu cansız bedenlerin akıntı, rüzgar ve dalga sebebiyle Antalya kıyı hatlarına sürüklenebileceği ihtimalinin değerlendirildiği kaydedilmişti.

Antalya'da 4 yaşındaki kızın önünde ev sahibi ve kiracı kavga etti Haber

Antalya'da 4 yaşındaki kızın önünde ev sahibi ve kiracı kavga etti

Antalya'nın Serik ilçesinde kiracı Ferdi Çelikdöven’in kirasını ev sahibi B.K.K. iddiaya göre bin 800 liradan 10 bin liraya çıkardı. Taraflar bunun üzerine tartışma yaşadı ve mahkemelik oldu. Mahkeme süreci devam ederken Ferdi Çelikdöven ile B.K.K. arasında yine evden çıkıp çıkmama konusunda tartışma ve kavga yaşandı. "Yüzde yüz zam yaptın yine de kabul ettim" Bu sırada kavgaya şahit olan B.K.K.’nın diğer kiracısı bir kadın ise o anları cep telefonuyla kaydetti. Taraflar bir yandan kavga etmeyi sürdürürken, diğer yandan da birbirlerine hakaret ve küfürler etmeye devam etti. Tüm bu yaşananlara ise 4 yaşındaki kız çocuğu şahit oldu. Kavganın bitiminde görüntü çekmeye devam eden diğer kiracının, "Gül gibi evine baktım. Kiranı, faturalarını ödüyorum. Yüzde yüz zam yaptın, yine de kabul ettim" dediği anlar yer aldı. "4 yaşındaki kız çocuğumun yanında bana küfür ve hakaretlerde bulundu" Yaklaşık 2 yıldır kiracı olduğu evin ev sahibi tarafından kirasının bin 800 liradan 10 bin liraya çıkarıldığını ileri süren Ferdi Çelikdöven, "2021 yılının Haziran ayından beri bu evde kiracı olarak oturuyorum. Kira sözleşmem bittikten sonra ev sahibimiz bin 800 liradan 10 bin lira yapmak istedi. Kira sözleşmemiz olduğunu söyleyerek kabul etmedim. Bunun üzerine o da, 'evimden çık' dedi. Ben de kiracı haklarım olduğunu ve çıkmayacağımı söyledim. Sonra tartışmamız oldu. Avukata giderek dava açtı ve hukuki süreç başladı. 2 ay sonra mahkememiz var. Her ay geliyor ve aramızda tartışmalar yaşanıyor. En son geldiği vakit evimizin önünde, 4 yaşındaki kız çocuğumun yanında bana, 'evimden niye çıkmıyorsunuz' diye hakaretlerde bulundu ve küfretti. Çocuğumun yanında konuşmayalım desem de elindeki sopayla kafama vurup beni darp etti. Daha sonra hırsını alamayarak üzerime yürüdü. Eşi araya girip durdurdu. Darp raporu alıp emniyete şikayette bulundum. Hukuki süreç devam ediyor" şeklinde konuştu. Ev sahibi: "5 aydır kira ödemiyor, arabama zarar verdiler" Ev sahibi B.K.K. ise yapılan telefon görüşmesinde, Ferdi Çelikdöven'in 5 ay kira ücretini ödemediğini, diğer kiracısının da kızının eşyalarını taşıması için çıkmasını istediğini, bu yüzden kiracılarıyla tartışma yaşadığını ve arabasına zarar verdiklerinden dolayı aralarında kavga çıktığını söyledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.