TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Soner Çetin

İLKHABER-Gazetesi - Soner Çetin haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Soner Çetin haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'den iftar programında mahalle sakinlerine müjde Haber

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'den iftar programında mahalle sakinlerine müjde

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediyeevleri Mahallesi’ndeki iftar programında mahalle sakinlerine kentsel dönüşümden, kapalı semt pazarına kadar birçok konuda müjde verdi. Başkan Soner Çetin, mahallenin ana yolunun da en kısa sürede asfaltlanacağını açıkladı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediyeevleri Mahallesi’nin, hizmetin önündeki en büyük engel olan afet riskli alan kapsamından çıkarılacağını açıkladı. Çukurova Belediyesi her gün bir mahallede iftar programı Belediyeevleri Mahallesinden başladı. Belediyeevleri semt pazarında binlerce vatandaşın katıldığı iftar programında konuşan Başkan Soner Çetin, mahalle sakinlerine birçok müjde verdi. Başkan Soner Çetin, “Belediyeevleri’nin en önemli meselesi kentsel dönüşüm projesi. Bu konuda mustarip olduğunuzu biliyorum. Burası Bakanlar Kurulu kararıyla 2013’te afet riskli alan ilan edilmiş. 2014’te göreve geldiğimizde kucağımızda bulduk. Geçmişi anlatmayacağım. Sonraki süreçlerde halkın beklentileri daha geniş bir evde oturayım olunca ona göre yatırımcı aradık. Her şeyi tamamlamamıza rağmen yatırımcı bulamadık, projeyi bir türlü tamamlayamadık.  Sizin beklentiniz doğrultusunda burayı en yakın zamanda afet riskli alan kapsamından çıkaracağız, plan değişikliğini de tamamlayacağız. Böylece herkes komşularıyla birlikte yerinde dönüşüm, kentsel dönüşümü yapacaklar. Bu işten en yakın zamanda kurtulacağız bundan şüpheniz olmanız” dedi. ÇETİN: MÜSTAKİL EVLERDEN KENTSEL DÖNÜŞÜME GİRMEK İSTEMEYEN OLMAZSA GİRMEYECEK Kentsel dönüşüm projesinin aynen uygulanmasını arzu ettiğini ancak yatırımcı bulunamadığını anlatan Başkan Soner Çetin, “Yapacak bir şey yok. Doğalgaz bağlatmaz istiyorsunuz bağlatamıyorsunuz. Afet riskli alan olduğu için birçok şeyi yapamıyorsunuz. Bunları biliyorum. Afet riskli alandan çıkınca bunları yapabileceksiniz. Müstakil evlerin sahipleri rahat olsun. Müstakil evlerden kentsel dönüşüme girmek istemeyen olmazsa girmeyecek” şeklinde konuştu. Başkan Soner Çetin, mahallenin ortasından geçen ana yolun parke olmasından dolayı şikayetler olduğunu belirterek, “Kentsel dönüşüm alanı olduğu için yolu da yapamıyoruz. Ama bir iki güne kadar parke yolu söküp asfalt yapacağız. Afet riskli alandan çıkınca önümüz açılacak ve bu pazar yerinin de üstünü kapacağız. Artık önümüz açılıyor. Belediyeevleri’nin tüm eksiklerini tamamlayacağız. Yeniden büyük bir güçle, eskisinden daha büyük bir güçle göreve geleceğiz ve Belediyeevleri’nin en ufak bir sorununu bırakmayacağız” dedi.

Örgen: Çukurova Belediyesi Başkanı Soner Çetin iş dünyası için büyük bir şans Haber

Örgen: Çukurova Belediyesi Başkanı Soner Çetin iş dünyası için büyük bir şans

Üreticiler Sanayiciler ve İşadamları Konfederasyonu (TÜSİKON) Adana İl Başkanı ve İYİ Parti Çukurova Belediye Meclis Üyesi Vedat Örgen, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in iş dünyasına ve istihdama katkılarına dikkat çekti. Örgen, Çetin'in ustalık döneminin ilçe halkı, sanayiciler ve işsizler için önemli bir şans olacağını ifade etti. TÜSİKON olarak üretici, sanayici ve iş adamlarının yatırım, ihracat ve istihdam konularında desteklenmesi için çaba gösterdiklerini belirten Vedat Örgen, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in bu konuda önemli adımlar attığını vurguladı. Özellikle iş dünyasına moral sağlayan Çetin'in, bugüne kadar 70 bine yakın kişinin istihdam edilmesine katkı verdiğini kaydetti. ÖRGEN: TÜSİKON OLARAK YENİ DÖNEMDE İŞBİRLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK Örgen, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in gösterdiği liderlikle iş dünyasına kolaylık sağladığını ve ilçede ekonomik canlanmaya destek olduğunu belirterek, yeni döneminde de Çetin ile işbirliği yaparak ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda gelişmesi için çalışacaklarını ifade etti. TÜSİKON olarak Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in gerçekleştirdiği projelerde işbirliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in iş dünyasına ve istihdama sağladığı katkılara vurgu yapan Örgen, "Başkanımızın ustalık dönemi, ilçe halkı, sanayiciler ve işsizler için ciddi bir şans olacaktır. Başkan Çetin'in gerçekleştirdiği Uygulamalı Girişimcilik eğitimleri ve İŞKUR ile KOSGEB destekli çalışmalar, işsiz gençlerin istihdamına önemli katkılar sağlamıştır. Ayrıca, Başkan Çetin'in iş dünyasına yönelik kolaylıklar sağlaması ve bürokrasiyi azaltması, ekonomik canlanmaya destek olmuştur. Kendisine ilçemize sağladığı olumlu katkılardan dolayı teşekkür ediyor, tüm Çukurovalıları Başkan Soner Çetin etrafında kenetlenmeye davet ediyoruz." şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.