TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Sultanlar Ligi

İLKHABER-Gazetesi - Sultanlar Ligi haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Sultanlar Ligi haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Ali Koç ve Eda Erdem'den dikkat çeken diyalog: 'Maça geleyim mi?' Haber

Ali Koç ve Eda Erdem'den dikkat çeken diyalog: 'Maça geleyim mi?'

Sultanlar Ligi final serisinde Fenerbahçe Opet'in Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0'lık skorla mağlup etmesinin ardından Fenerbahçe'de dikkat çeken bir diyalog yaşandı. Sultanlar Ligi'nin heyecan dolu final serisinde Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0'lık skorla mağlup ederek seride 2-1 öne geçti. Sarı-lacivertli takımın bu önemli galibiyeti, ligdeki üstünlüğünü bir kez daha kanıtladı. Ancak, maçın ardından dikkat çeken bir diyalog yaşandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile takım kaptanı Eda Erdem arasında geçen bu diyalog, kulüp içindeki birlikteliği ve motivasyonu gözler önüne serdi.  EDA ERDEM: "PERŞEMBE GELEYİM Mİ?" Sultanlar Ligi final maçını tribünden izleyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kaptan Eda Erdem ile eğlenceli bir diyaloga girdi. Koç, bir sonraki maç için Eda'ya "Perşembe geleyim mi?" sorusunu yöneltti ve gülüşmeler yaşandı. Sultanlar Ligi final maçını tribünden izleyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, maç sonrası kaptan Eda Erdem ile arasında eğlenceli bir diyalog yaşadı. Koç, bir sonraki maç için Eda'ya espri dolu bir teklifte bulundu. Ali Koç'un, "Perşembe geleyim mi?" şeklindeki teklifine Eda Erdem, "Evet, perşembe görüşüyoruz. 7'de yine." cevabını vererek espriye karşılık verdi. Bu karşılıklı konuşma sırasında tribünde gülüşmeler yaşandı. Koç, bu teklifin ardından "Ayağım uğurlu geliyor galiba size." şeklinde şakacı bir yorumda bulundu. Bu samimi diyalog, Fenerbahçe takımının birlik ve beraberliğini yansıtıyor.

Dünya Şampiyonu VakıfBank'tan TEMSA'ya ziyaret Haber

Dünya Şampiyonu VakıfBank'tan TEMSA'ya ziyaret

ALİ GÜRELİ ADANA (İLKHABER) - Yarım asrı aşkın tecrübesiyle otobüs, midibüs ve hafif kamyon üretiminde dünyanın lider markaları arasında yer alan TEMSA, 2021 yılında 4. kez de Dünya Şampiyonu unvanını kazanan ve Vodafone Sultanlar Ligi'nin lideri olan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nı konuk etti. Vodafone Sultanlar Ligi'nin 7. haftası programı kapsamında Çukurova Belediyesi Spor Kulübü maçı için Adana'ya gelen VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, dünyanın 66 ülkesinde 15 bine yakın aracı yollara çıkaran TEMSA'nın tesislerine gitti. Burada "Dünya Şampiyonu Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı TEMSA'ya Hoş Geldiniz" yazılı pankartla karşılanan VakıfBank ekibine, maket otobüs hediye edildi. TEMSA'nın, 2021 yılında 4. kez Dünya Şampiyonu unvanını kazanan VakıfBank'ın bu ziyaretine ilişkin sosyal medya paylaşımında, şu ifadelere yer verildi: "Kadın voleybolcularımızla gurur duymamız için o kadar sebep var ki. Bu sebepler sadece kazandıkları kupalar ya da elde ettikleri başarılarla sınırlı değil. Onlar çağdaş Türkiye’nin temsilcileri. Cumhuriyet’in aydınlık yüzleri. TEMSA’ya hoş geldiniz şampiyonlar. TEMSA olarak, Dünya Şampiyonu VakıfBank Kadın Voleybol Takımımızın karayolu ulaşım sponsoru olmaktan gurur duyuyoruz." GELECEĞİ ŞEKİLLENDİREN AKILLI MOBİLİTE 50 yılı aşkın tecrübesiyle otobüs, midibüs ve hafif kamyon üretiminde dünyanın lider markaları arasında yer alan TEMSA, 2020 yılı itibarıyla Sabancı Holding ve PPF Group (Skoda Transportation) ortaklığı çatısı altında faaliyet göstermeye başladı. Dünyanın 66 ülkesinde 15 bine yakın aracı yollara çıkaran TEMSA, ürettiği araçları Fransa, Almanya, İngiltere, İtalya, Avusturya, İsveç, Litvanya ve Benelüks gibi Avrupa ülkelerinin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri ve çeşitli Türk Cumhuriyetlerine ihraç ediyor. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Şirketin Adana'da 500.000 metrekarelik alana kurulu fabrikasında, 1.400 çalışanıyla 4.000 adet otobüs ve midibüs, 7.500 adet hafif kamyon olmak üzere yılda tek vardiyada toplam 11.500 adet araç üretiliyor. Fabrikada Maraton ve Safir şehirlerarası yolcu ve turizm otobüsleri, Prestij midibüsleri ile şehir içi toplu taşımacılık için üretilen Avenue otobüsler, ayrıca Amerika için TS35, TS30, TS45 ve Avrupa için Avenue, LD, Midi Coach segmentinde ise MD9 otobüslerin üretimi yapılıyor. Elektrikli araçlar konusunda dünyada oyun kurucu şirketler arasında yer alma vizyonuyla faaliyetini sürdüren TEMSA, kardeş şirketi Skoda Transportation’ın da teknoloji gücü ve bilgi birikimiyle, Avrupa’da, sürdürülebilirlik liginin en üst sıralarındaki şehirlerine elektrikli araçlarını ihraç etmeyi sürdürüyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.