Galatasaray, Olimpiyat şampiyonu Miriam Sylla ile anlaşmaya vardı

İtalyan basınına göre Galatasaray, Paris 2024 Olimpiyat şampiyonu yıldız smaçör Miriam Sylla ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılı ekip, transferde büyük ses getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2025 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2025 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
Galatasaray, Olimpiyat şampiyonu Miriam Sylla ile anlaşmaya vardı

İtalya’da yayın yapan Corriere della Sera’nın haberine göre Sultanlar Ligi’nin güçlü ekiplerinden Galatasaray, İtalya Milli Takımı’nın yıldızı Miriam Sylla’nın transferini bitirdi. 30 yaşındaki smaçörün iki yıllık sözleşmeye imza attığı bildirildi.

OLİMPİYATLARIN EN İYİ SMAÇÖRÜ GELİYOR

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda altın madalya kazanan İtalya Milli Takımı’nın önemli ismi Sylla, turnuvanın “en iyi smaçörü” seçilerek dikkatleri üzerine çekmişti. Son olarak Vero Volley Milano forması giyen yıldız isim, yeni sezonda sarı-kırmızılı formayla mücadele edecek.

GALATASARAY TRANSFERDE HIZ KESMİYOR

Geçtiğimiz sezonu Sultanlar Ligi’nde dördüncü sırada tamamlayan Galatasaray, yeni sezona güçlü bir kadroyla girmeyi hedefliyor. Daha önce Naz Aydemir Akyol, Lukasik ve Grobelna’yı renklerine bağlayan sarı-kırmızılı ekip, Miriam Sylla transferiyle iddiasını daha da güçlendirdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.