TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Yüreğir Belediye

İLKHABER-Gazetesi - Yüreğir Belediye haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Yüreğir Belediye haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Kocaispir: “Yüreğir’de her noktaya eşit hizmet” Haber

Kocaispir: “Yüreğir’de her noktaya eşit hizmet”

ADANA (İLKHABER) - Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Yüreğir’in her noktasına eşit hizmet için çalışıyoruz” dedi. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ‘Akşam Çayı Buluşmaları’ çerçevesinde Solaklı halkıyla buluştu. Mahalle sakinleri ile kucaklaşan Kocaispir, Yüreğir’in her noktasına eşit hizmet sunduklarını söyledi. Solaklı Merkez Camii karşısı park alanında gerçekleştirilen ‘Akşam Çayı Buluşmalarına’ Kocaispir’in yanı sıra birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerinin dinlendiği etkinlik halk oyunları gösterisi ile başladı. Solaklı sakinleri, oldukça keyifli geçen etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Çay ve ikramlar eşliğinde keyifli bir akşam yaşanan etkinlikte çocuklar da unutulmadı. Aileleri ile birlikte parka gelen çocuklar yüz boyama etkinliği ve balon şovlarla doyasıya eğlendi. Çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edildi. Yüreğir’e hizmetin her noktaya eşitçe dağıldığına vurgu yapan Kocaispir, “Mottomuz şu; Yüreğir’in her noktasında eşit hizmet. Yüreğir’de kaliteli belediyecilik, sadece merkeze değil, her noktaya ulaşıyor. Mahalle sakinlerimiz de bunu çok iyi hissediyor ve biliyor. İlçemizin her noktasına, her eve rahatlıkla gidebiliyor ve vatandaşlarımızla bir araya gelebiliyorsak; bunu eşitçe sunduğumuz hizmet anlayışımız sayesinde yapabiliyoruz. Sizlerin de desteğiyle ilçe merkezinden en uzak noktaya kadar, Yüreğir’in bir bütün halindeki gelişimi devam edecek” şeklinde konuştu Konuşmasında Yüreğir’de yapılan ve devam eden çalışmalarla ilgili Solaklı halkına bilgi veren Kocaispir, daha sonra mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.

Kocaispir’den yerel gazetelere destek atağı Haber

Kocaispir’den yerel gazetelere destek atağı

Kocaispir’den yerel gazetelere destek atağı Bayram BULUT/Özel Haber ADANA (İLKHABER)-Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, yerel gazetelere destek olma konusunda iradelerinin olduğunu ve belediye meclis toplantısında alınacak bir karar ile yerel gazetelerin belediye meclis kararlarının yayınlanmasını sağlayacaklarını belirtti. Yüreğir Belediye Başkanı Yerel Fatih Mehmet Kocaispir gazetemize değerlendirmelerde bulundu. Yerel gazetelerin yaşadıklara sorunlara her fırsatta duyarlılıkla yaklaşan Kocaispir, bu duyarlılığını bir kez daha sergiledi. Yerel basına destek olmak için yaptıkları çalışmadan bahseden Kocaispir, gazetelere destek olmak için açık bir iradelerinin olduğunu söyledi. DESTEK OLACAK Yerel gazeteleri desteleme kararı aldıklarını vurgulayan Kocaispir, “Gazetelere destek olma noktasında bizim açık bir irademiz var. Zaten bütün basın kurum ve kuruluşlarıyla biz bu anlamda onların vatandaşlarımızın özgür, yansız haber alma hürriyeti kapsamında önemli bir kamu görevi ifade ettiklerine ben defasında söylüyorum. Bu kapsamda yerel gazetelerin de desteklenmesi noktasında biz açık bir irade sahibiyiz” diye konuştu. EKİM AYI MECLİSİNDE GÖRÜŞÜLECEK Belediye meclis kararlarının yerel gazetelerde yayınlanması ile ilgili bir karar alacaklarını anlatan Kocaispir, “İnşallah Ekim ayındaki belediye meclis toplantımıza yetiştiriyoruz. Şöyle ki belediye meclis kararlarımızın yerel gazetelerimizde yayınlanması ile ilgili bir karar alacağız. Bu karar kapsamında da inşallah yerel gazetelerimize, basın kuruluşlarımıza bir destek sağlamış olacağız” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Yüreğir Belediyesini ziyaret etti Haber

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Yüreğir Belediyesini ziyaret etti

ADANA (İLKHABER)- AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i ziyaret etti. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz bir dizi ziyaret ve program için geldiği Adana’da, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i ziyaret etti. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyaret programına Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar, AK Parti Adana Milletvekilleri Ahmet Zenbilci, Abdullah Doğru, Faruk Aytek, AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Vedat Gündoğan ile beraberindekiler eşlik etti. Başkan Kocaispir, Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz'a Yüreğir Belediyesi tarafından bugüne kadar yapılan ve devam eden çalışmalarla yatırımlar hakkında bir sunum gerçekleştirdi. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, başarılı çalışmalarından dolayı Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i tebrik etti. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir; “Yerel Yönetimlerden Sorumlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'ı Adana’mızda misafir ediyoruz. İl Bakanlığımızda teşkilatımızla bir araya geldikten sonra, Başkanımızı Belediyemizde ağırladık. İlçemizde ve şehrimizde yapılan çalışmalara yönelik istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik.” dedi. Başkan Kocaispir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Yılmaz’a kendilerine verdikleri destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti. Başkan Kocaispir, Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz’a günün anısına hediye takdim etti.

Yüreğir'de ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti başlıyor Haber

Yüreğir'de ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti başlıyor

İBRAHİM BAYSAL ADANA (İLKHABER) – Yüreğir Belediyesi, ilçe sakinlerine aile içi iletişim, öfke kontrolü, stres ve kaygı ile baş etme (örn;sınav kaygısı) ve çevresel sorunlarla başa çıkmalarına yardımcı olmak için ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti vermeye başladı. Hafta içi 09.00 ile 16.00 saatleri arasında sunulan hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar, belediyenin 444 80 44 çağrı merkezini arayarak randevu oluşturabilir. Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar, belediyenin 444 80 44 çağrı merkezini arayarak randevu oluşturuyor. Alınan randevu sonrası Psikolojik Danışman Fatma Züleyha Kızılkaya ve Psikolojik Danışman Merve Turan, ev ziyaretleri yaparak yüz yüze görüşmeler gerçekleştiriyor. Yapılan görüşme sonucunda psikolojik tedavi ya da psikiyatrik müdahale gereksinimi olan vatandaşların derhal hastanelere sevkleri sağlanıyor. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, yoğun hayat mücadelesi içinde birçok vatandaşın zaman zaman birtakım sıkıntılar yaşayabildiğini söyledi. Başkan Kocaispir, “Bu gibi dönemlerde vatandaşlarımızın problemlerinin çözülmesi ve günlük yaşam kalitelerinin artırılması amacıyla profesyonel destek sağlıyoruz. Gerekli danışmanlık desteğini almak isteyen ailelerimiz ve bireylerimiz ücretsiz verdiğimiz bu hizmetimizden yararlanabilirler” şeklinde konuştu.

Yüreğir Belediyesi okulları yeni döneme hazırlıyor Haber

Yüreğir Belediyesi okulları yeni döneme hazırlıyor

ADANA (İLKHABER) - Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Geleceğimizin olan çocuklarını daha iyi fiziki şartların oluşturulması için sürdürdüğümüz çalışmalar ile okullarımız yeni eğitim öğretim dönemine tertemiz bir şekilde girecek” dedi. Yeni eğitim öğretim dönemine başlayacak öğrencilerin daha temiz bir çevrede okullarından istifade edebilmeleri amacıyla ilçe genelinde tüm okullarda çevre temizliği başlatan Yüreğir Belediyesi, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki okullarda detaylı bir şekilde bahçe ve çevre düzenlemesi yapıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 3 ayrı ekip halinde gerçekleştirilen çalışmalarda okul bahçelerinde ve çevrelerinde çim biçme, budama, ağaç ve bitki bakımı ile çevre düzenlemesi yapılıyor. Çalışmalarla eğitim yuvalarını günlük kullanan çocukların özellikle okul bahçelerindeki oyun zamanlarını ve etkinlikleri temiz bir çevrede gerçekleştirmeleri niyetleniyor. “Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum” Yüreğir Belediyesi olarak eğitime yönelik faaliyetlere her fırsatta destek olduklarını ifade eden Kocaispir, “İlçemizde eğitim gören öğrencilerimizin daha temiz ve sağlıklı ortamlarda okullarını kullanabilmeleri amacıyla okullarımızın çevre temizliğini gerçekleştiriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için daha iyi fiziki şartların oluşturulması için sürdürdüğümüz çalışmalar ile okullarımız yeni eğitim öğretim dönemine tertemiz bir şekilde girecek. 2023-2024 eğitim öğretim döneminde tüm öğrencilerimize ve eğitim camiamıza başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Kocaispir'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı Haber

Kocaispir'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

ADANA (İLKHABER)- Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Kocaispir mesajında, "Şanlı tarihimizin dönüm noktalarından olan Büyük Taarruz Zaferi'nin 101. yılına kavuşmanın gururunu milletçe yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatı olan 30 Ağustos Zaferi, aziz Türk milletinin hürriyet ve bağımsızlığa olan inancının en önemli göstergesidir" dedi. Başkan Kocaispir, "Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle ülkemizin her köşesinden birlik beraberlik içerisinde milletimizin bağrından çıkan kahraman ordumuz, bu savaşta Türk Milletinin gücünü ve cesaretini kanıtlamış, kazandığı bu büyük zaferi dünya tarihine altın harflerle yazdırmıştır" ifadelerini kullandı. Başkan Kocaispir, "Böylesi şanlı bir ecdadın evlatları olarak bizlere düşen en önemli görev, geçmişimizden aldığımız güç ve cesaretle, bağımsızlık mücadelemizden asla ödün vermemek, geleceğimize azim ve kararlılıkla sahip çıkmaktır" dedi. Başkan Kocaispir, "Aziz milletimiz, canından aziz bildiği vatanı, bayrağı, ezanı uğruna "Ya İstiklal Ya Ölüm" ruhuyla her türlü fedakârlık ve cesareti göstermeye hazırdır" dedi. Başkan Kocaispir, mesajının sonunda, "Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı'mızı kutluyor, başta bu toprakları bize vatan kılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.