TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ADASO'dan Adana Ekonomisinin Dünü, Bugünü, Yarını paneli

Adana iş dünyası, Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında "Adana Ekonomisinin Dünü, Bugünü, Yarını" adlı bir panel düzenliyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2023 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2023 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
ADASO'dan Adana Ekonomisinin Dünü, Bugünü, Yarını paneli

ADANA (İLKHABER) - Adana Sanayi Odası (ADASO), Adana Ticaret Odası (ATO), Adana Ticaret Borsası (ATB), Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında "Adana Ekonomisinin Dünü, Bugünü, Yarını" başlıklı bir panel düzenliyor.

Panel, Adana Ticaret Odası Hizmet Binası'nda 23 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 18:00'de başlayacak. Panelin açılış konuşmalarını, Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram ve Adana Valisi Yavuz Selim Köşger gerçekleştirecek. Bu önemli etkinlikte, Adana ekonomisinin tarihine ışık tutacak olan isimler arasında araştırmacı-yazar Sedat Memili, araştırmacı-tarihçi Cezmi Yurtsever ve kent arşivi için büyük emekleriyle bilinen Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kütüphane Dökümantasyon Daire Başkanı Ahmet Karataş da bulunuyor.

DÜNÜ ANLATAN İSİMLER

Sedat Memili, kentin saygın isimlerinden biri olarak Adana üzerine yaptığı araştırmalar ve yayımladığı kitaplarla tanınırken, Cezmi Yurtsever de tarih alanındaki çalışmalarıyla biliniyor. Ahmet Karataş ise göreve geldiği günden bu yana Adana kentinin arşivleme çalışmalarına büyük katkılar sağlıyor. Bu isimler, Adana ekonomisinin geçmişini aydınlatmak üzere panelde yer alacaklar.

BUGÜNÜ VE YARINI TARTIŞACAK İSİMLER

Panelin ikinci bölümünde, "Adana Ekonomisinin Bugünü ve Yarını" ele alınacak. ATO Başkanı Yücel Bayram, ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, ATB Başkanı Şahin Bilgiç ve AOSB Başkanı Bekir Sütçü gibi önemli isimler, Adana'nın mevcut ekonomik durumunu ve gelecekteki perspektiflerini değerlendirecekler.

PANEL DETAYLARI

ADASO tarafından düzenlenen "Adana Ekonomisinin Dünü, Bugünü, Yarını" paneli, 23 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 18:00'de Adana Ticaret Odası Hizmet Binası'nda gerçekleşecek. Panel, Adana ekonomisinin evrimini ve geleceğini tartışmak üzere önemli bir platform sunacak.

ADOSA PANEL 2

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.