TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arka Sokakların Mesut Komiseri Şevket Çoruh diziye geri dönüyor

Arka Sokaklar'ın efsane karakteri Mesut Komiser'i canlandıran Şevket Çoruh, 17 sezon sonra diziyi terk etmişti. Ancak, yeni sezon için teklif aldı ve diziye geri dönüyor! İşte, ilk fragmanın detayları...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
Arka Sokakların Mesut Komiseri Şevket Çoruh diziye geri dönüyor

Arka Sokaklar dizisinin efsane karakterlerinden biri olan Mesut Komiser'i uzun süre canlandıran Şevket Çoruh'un geri dönüşü diziseverleri heyecanlandırdı. Çoruh, Korkma Ben Yanındayım dizisinde yer alırken, Arka Sokaklar'ın 19. sezonu için tekrar ekibe katıldı. İlk fragmanın yayınlanmasıyla birlikte heyecan doruk noktaya ulaştı.

arka sokaklar mesut komiser

Fragmanda, Rıza Amir'in MİT tarafından ulaştırılan bir fotoğrafta Mesut'u görmesiyle başlayan gizem dolu anlar izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Ardından, Mesut Komiser'in geri döndüğü müjdesi verildi ve bu haber diziseverler arasında büyük bir sevinçle karşılandı.

Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'a geri dönüşüyle birlikte, diziye yeni bir soluk geleceği ve karakterin serüveninin nasıl devam edeceği merak konusu oldu. Dizinin tutkunları, yeni sezonun başlamasını heyecanla beklerken, Şevket Çoruh'un Mesut Komiser olarak ekranlara geri dönüşüyle birlikte dizide nelerin değişeceği de merakla bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.