TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Astral seyahat ile uzaya giden Yusuf Güney'den sıra dışı açıklamalar: Andromeda galaksisi'nden sevgilim var

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, son zamanlarda yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz günlerde özel hayatıyla ilgili ilginç bir iddiayı dile getiren Güney, bu kez 'Andromeda Galaksisi' ile gündemde. İşte detaylar:

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
Astral seyahat ile uzaya giden Yusuf Güney'den sıra dışı açıklamalar:  Andromeda galaksisi'nden sevgilim var

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, son günlerde ilginç açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde özel hayatıyla ilgili ilginç bir iddiayı ortaya atan Güney, bu sefer de uzay ve farklı boyutlara dair açıklamalarıyla gündeme geldi. Güney'in 'Andromeda Galaksisi' ile ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalar, merak uyandırıyor. Detaylar için haberimize göz atın.Yusuf Güney'den Sıra Dışı Açıklamalar: Uzay Maceraları ve Andromeda Galaksisi Sevgilisi

Uzaya Astral Seyahat ile Gitmişim

Güney, uzaya gitme hayallerinin olduğu sorusu üzerine, "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim. Astral seyahat bilimsel olarak da var. Düşünce gücüyle bedenden ruhu ayırıp zaman kısıtlaması yaşamadan her yere gidebiliyorsunuz." dedi.

Yusuf Güney'in NASA ile ilgili açıklamaları

Ünlü şarkıcı, NASA'ya yaptığı göndermelerle de dikkat çekti. İki sene önce Ay'da su olduğunu ve Mars'ta yemyeşil bir göl bulunduğunu iddia eden Güney, "NASA birçok bilgiyi benden sonra açıklıyor." şeklinde konuştu.

Andromeda Galaksisinde 100 yaşında sevgilim var

Yusuf Güney, özel hayatı hakkındaki sorulara da ilginç cevaplar verdi. "Dünya üzerinde sevgilim yok ama Andromeda Galaksisi'nde 100 yaşında bir sevgilim var." diyen Güney, bu iddiasıyla da gündeme oturdu.

Çoklu Evrende Beş Tane Yusuf Güney Var

Güney, ayrıca kendisinin çoklu evrende beş farklı versiyonu olduğunu ve onları izleyebildiğini belirtti. Bu versiyonlardan birinin evli olduğunu, diğerlerinin ise farklı yaşamlar sürdüğünü söyledi.

Yusuf Güney'in sıra dışı açıklamaları, hayranlarını ve kamuoyunu şaşırtmaya devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.