TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bella ve Gigi Hadid kardeşler Filistin hakkında sessizliklerini bozdular

İsrail-Filistin çatışmaları tüm hızıyla sürerken, magazin dünyasında gözler, Filistinli süper model Gigi Hadid'e çevrildi. Güzel model günler sonra sessizliğini bozdu. Hadid: "Filistinliler için umutlarım ve hayallerim var ama bunların hiçbiri, tek bir Yahudi'nin bile zarar görmesini içermiyor" dedi

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2023 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2023 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
Bella ve Gigi Hadid kardeşler Filistin hakkında sessizliklerini bozdular

Filistin asıllı ünlü süper model Gigi Hadid, İsrail ile Hamas arasında yaşananlar ve Ortadoğu'nun ateş çemberine dönüşmesi sonrası sessizliğini bozdu. "Filistinliler için umutlarım ve hayallerim var ama bunların hiçbiri, tek bir Yahudi'nin bile zarar görmesini içermiyor" diyen Hadid, "Hem Filistinli hem de Yahudi sevdiklerimle taziyelerimi paylaşıyorum" ifadesini kullandı.

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalarda beşinci güne girildi. Ortadoğu resmen ateş çemberine dönmüş durumda. Hayatını kaybeden Filistinli ve İsraillilerin sayısı artık binlerle ifade edilmeye başladı. İsrail ordusu ve Hamas karşılıklı açıklamalar yaparak saldırıların devam edeceğini belirtirken yaşananlara tepki sesleri de yükselmeye devam ediyor. O isimlerden biri de çatışmaların başladığı günden bu yana sessiz kalan Filistin kökenli model Gigi Hadid'di. 

bellahadid-1

bellahadid

 Ünlü Model Bella Hadid ise ''Kariyerim dursa bile Filistin'i desteklemekten asla vazgeçmeyeceğim. 'dedi. 

''Modellik işlerini kaybetmekten korkmuyorum ve Filistin hakkında sesimi yükseltmeye devam edeceğim. İsrail Başbakanı Netenyahu yeni Hitler! 2 buçuk milyon Filistinli'ye yeni bir mezarlık yaratmak için çalışıyor. O modern zamanların Hitler'i!'' ifadelerini kullandı. 

hadidmodel

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.