TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cem Yılmaz'dan Serenay Sarıkaya iddialarına sert yanıt: Salak olmak büyük bir ayrıcalık

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'ya yönelik gönderme iddialarına sert bir şekilde yanıt verdi. Son günlerde sosyal medyada tartışma konusu olan paylaşımlarına ilişkin konuşan Yılmaz, kendisine yönelik eleştirilere ateş püskürdü. Detaylar haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
Cem Yılmaz'dan Serenay Sarıkaya iddialarına sert yanıt: Salak olmak büyük bir ayrıcalık

Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'ya gönderme yaptığı iddialarına sert bir yanıt verdi. Özellikle paylaştığı ısırılmış Acıbadem kurabiyesi fotoğrafının gönderme olarak algılanması üzerine ünlü komedyen, tepkilere karşı sosyal medyadan bir açıklama yaparak kendisine yönelik eleştirilere sert tepki gösterdi. Yılmaz, "Sosyal medyada kendini komik zanneden bir iki geri zekalı yine kendine bir eğlence bulmuş. Nedense benimle bulmuş. Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarın. İlgilenmeyeceğim, bu sizin hayatınız, benim işim var" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Öte yandan, Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ile ilişkisi hakkındaki spekülasyonlar devam ediyor. Son günlerde birlikte görüntülenen Sarıkaya ile müzisyen Mert Demir arasındaki aşk iddiaları da magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

serenay sarıkaya cem yılmaz gönderme

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ele ele görüntülendi

Serenay Sarıkaya, Bali tatilinden döner dönmez soluğu Mert Demir'in sahne aldığı mekanda almıştı. İkili burada bile birlikte görüntü vermemek için mekanın arka kapısından çıkmayı tercih etmişti.

Birlikte Milano'ya tatile giden ikili, havalimanından ayrı ayrı çıkarak yine görüntü vermeyi engellemeye çalıştı. Ancak çiftin beraber bir pozu da magazine düştü.Gündem bu haberlerle çalkalanırken Mert Demir ve Serenay Sarıkaya ikilisi ne hikmetse el ele görüntülendi.

serenay sarıkaya

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.