TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ebru Gündeş Dördüncü Kez Evleniyor: İşte Yeni Eşi

Türk sanat müziğinin ünlü isimlerinden Ebru Gündeş, dördüncü kez evlenmeye hazırlanıyor. Ünlü iş adamı Murat Osman Özdemir'den aldığı evlilik teklifiyle gündemde olan Gündeş'in, evlilik hazırlıkları hızla devam ediyor. Kiminle evleneceği merak konusu olan Ebru Gündeş'in sevgilisini sizler için araştırdık. detaylar haberde!

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2024 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2024 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
Ebru Gündeş Dördüncü Kez Evleniyor: İşte Yeni Eşi

Ebru Gündeş, Türk sanat müziğinin ünlü isimlerinden biri olarak biliniyor ve şimdiye kadar üç kez evlenmişti. En son evliliği Rıza Zarrab ile olan Gündeş, şimdi dördüncü kez evlenmeye hazırlanıyor. Son zamanlarda gündemi meşgul eden konulardan biri ise Ebru Gündeş'in yeni eşi adayıyla ilgili.

49 yaşındaki şarkıcı, ünlü iş adamı Murat Osman Özdemir'den evlilik teklifi aldı ve bu teklife "Evet" yanıtı verdi. Gündeş'in evlilik hazırlıklarının başladığı ve Ramazan Bayramı'ndan hemen sonra düğünlerinin gerçekleşeceği bildirildi.

ebru gündeş

Ebru Gündeş'in Evlilikleri

Ebru Gündeş'in ilk evliliği 1990 yılında, henüz 16 yaşındayken Hamdi Vardar ile oldu ve 1993 yılında boşandılar. İkinci evliliği ise 2002'de avukat Ömer Durak ile gerçekleşti ancak 2003 yılında sona erdi. Ünlü sanatçı, üçüncü kez 2010 yılında İran Azerisi iş adamı Rıza Zarrab ile evlendi ancak bu evlilik de 11 yılın ardından sona erdi.

rıza zarrab

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.