TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evrim Akın Banu Alkan'ın Evine Konuk Oldu

Sunucu Evrim Akın Kanal D ekranlarında yayınlanan ünlülerin evini ziyaret ettiği program ile karşımıza çıkıyor. Evrim Akın bu hafta Sanatçı Banu Alkan'ın evine konuk oluyor. İşte Banu Alkan'ın evinden görüntüler...

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2024 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
Evrim Akın Banu Alkan'ın Evine Konuk Oldu

Evrim Akın ile ev gezmesi bu pazar 28. bölüm ile ekranlara geldi. Pazar günleri hayranlarını ekranlara kilitleyen Evrim Akın bu pazar ünlü sanatçı Banu Alkan'ın evine gitti.

Afrodit Banu Alkan'ın Göz Kamaştıran Evi Evrim Akın'ı Ağırladı

Bu hafta Evrim Akın, Türk sinemasının efsane ismi Banu Alkan'ın göz alıcı evine konuk oldu. Nişanlısı Kemal Yıldız ile birlikte yaşadığı bu muhteşem mekanı ilk kez Ev Gezmesi'ne açtı. İzleyiciler için unutulmaz bir ev turu ekranlara geldi.

Banu Alkan, "Ben pısırık adam sevmem"

Evrim Akın ile Ev Gezmesi programında evinin kapılarını açan Banu Alkan, sevgilisiyle nasıl tanıştıklarını anlattı. Alkan, "Kemal beni çok kıskanıyor. Dekolteye kızmaz çünkü çok medeni. 2 yıldır birlikteyiz. Bebek'te bir restoranda otururken gelip yanıma oturmak istedi. Önce cesaretine çok şaşırdım sonra yakışıklılığını görünce kabul ettim. Ben pısırık adam sevmem. Kemal'i tanımasaydım bu dünyadan gerçek bir erkek tanımadan göçüp gitmiş olacaktım" dedi.

banu alkan evrim akın

banu alkanın evi

evrim akın ile ev gezmesi

Evrim Akın ile ev gezmesi Programı Hangi Kanalda? Saat Kaçta?

Her hafta bir ünlünün evinin gösterildiği 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' Pazar günü 12.45'te Kanal D'de ekranklara geliyor. 

evrim akın ile ev gezmesi

BANU ALKAN'IN EVLENDİĞİ KEMAL YILDIZ KİMDİR?

Banu Alkan'ın sevgilisi Kemal Yıldız  Kemal Yıldız Hollanda'da yaşayan bir iş insanı. Hakkında çok fazla bilgi bulunmayan Kemal Yıldız’ın 44 yaşında olduğu ve Banu Alkan ile arasında 20 yaş olduğu biliniyor.

Bir kez evlenen ve boşanan Kemal Yıldız, bir kız çocuğu babası ve baba tarafından da aslen Mersinli. Anne tarafından Samsunlu olan ancak Hollanda da dünyaya gelen Yıldız, iyi bir eğitime sahip.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.