TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gelinim Mutfakta" Programının yeni ismi Damla Çınar kimdir?

Damla Çınar, "Gelinim Mutfakta" programında izleyicilerin merakla takip ettiği başarılı ve yetenekli yarışmacılardan biri. Yaşamı ve sırlarıyla gizemini koruyan Damla Çınar'ın detayları haberimizde!

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
Gelinim Mutfakta" Programının yeni ismi Damla Çınar kimdir?

"Gelinim Mutfakta" programının renkli isimlerinden biri olan Damla Çınar, programın heyecan dolu bölümlerinde izleyicilerle buluşuyor. Ancak, onun hakkında pek çok soru işareti var. Kimdir bu gizemli yarışmacı? Damla Çınar'ın yaşamına ve sırlarına dair merak edilenleri öğrenmeye ne dersiniz? İşte, bu yazımızda "Gelinim Mutfakta" programının merak edilen ismi Damla Çınar'ın yaşam öyküsü ve sırları...

gelinim mutfakta

"Gelinim Mutfakta" yarışmasının başarılı ve yetenekli yarışmacısı Damla Çınar, izleyicilerin merakla takip ettiği isimlerden biri haline geldi. Peki, Damla Çınar kimdir ve kaç yaşında? İşte, detaylar:

Damla Çınar, 18 Mart 2024 tarihinde "Gelinim Mutfakta" yarışmasına katıldı. Geçtiğimiz haftalarda elenen Gözde'nin yerine yarışmaya dahil olan Damla, 1998 doğumlu olup şu anda 26 yaşındadır. 2016 yılında evlenen Damla, aslen Sivaslı olup İzmir'de yaşamaktadır ve şu an 8 yıllık evli, iki çocuk annesidir.

gelinim mutfakta damla

Güzellik uzmanı olan Damla Çınar, şu anda çalışmamaktadır ve "Gelinim Mutfakta" yarışmasına katılarak yeni gelinler arasında yerini almıştır. Yarışmada iddialı olduğunu belirten Damla, "Kendime güveniyorum!" şeklinde açıklamalarda bulunmuştur.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.