TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayat Bilgisi'nin Pikaçu'su Kerem Kupacı evlendi

Hayat Bilgisi'nde Pikaçu karakteriyle hafızalara kazınan Kerem Kupacı, uzun zamandır aşk yaşadığı avukat sevgilisi Ece Ceyhanlı ile Sedef Adası'nda dünyaevine girdi. Çiftin nikahı, kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 12:44
Kaynak: Haber Merkezi

Hayat Bilgisi'nde canlandırdığı Pikaçu karakteriyle hafızalara kazınan Kerem Kupacı, avukat sevgilisi Ece Ceyhanlı ile dünyaevine girdi. Ünlü çift, Sedef Adası'nda düzenlenen sade bir törenle nikah masasına oturdu.

Bir süredir gözlerden uzak aşk yaşayan Kupacı ve Ceyhanlı'nın nikahı, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Kupacı'ya, "Demek ki liseyi bitirdi", "Pikaçu hep mutlu ol" gibi esprili yorumlar yapıldı.

Kupacı, son olarak Kısmet dizisinde rol almıştı.

KEREM KUPACI KİMDİR?

Kerem Kupacı, 1971 yılında Ankara'da doğdu. 1998 yılında Hayat Bilgisi dizisiyle oyunculuğa adım attı. Bu dizide canlandırdığı Pikaçu karakteriyle geniş kitleler tarafından tanındı. Kupacı, Kuzenlerim, Elveda Rumeli, Kırgın Çiçekler, Kalk Gidelim, Ben Bu Cihana Sığmazam ve son olarak Kısmet gibi birçok başarılı projede yer aldı.

ECE CEYHANLI KİMDİR?

Ece Ceyhanlı hakkında şu an için fazla bir bilgi bulunmamaktadır.

SEDEF ADASI NEREDE?

Sedef Adası, İstanbul'un Büyükada ilçesine bağlı bir adadır. Özellikle plajları ve tarihi köşkleriyle ünlüdür. Son yıllarda Sedef Adası'nda birçok nikah töreni düzenlenmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.