TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İklim Tamkan, Fırat Tanış'ın Şiddetini Açıkladı: Uzaklaştırma Kararı Aldırdım

Piyanist İklim Tamkan, sosyal medya üzerinden eski sevgilisi oyuncu Fırat Tanış'ın şiddetle ilgili davranışlarını açıkladı ve uzaklaştırma kararı aldırdığını duyurdu. 

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2024 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2024 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
İklim Tamkan, Fırat Tanış'ın Şiddetini Açıkladı: Uzaklaştırma Kararı Aldırdım

Piyanist İklim Tamkan, sosyal medya hesabından eski sevgilisi oyuncu Fırat Tanış'ın kendisine yönelik şiddet içeren davranışlarını açıkladı. Tamkan, Eylül 2023'te beraberliğini sonlandırdığı Tanış'ın kendisini psikolojik şiddete maruz bıraktığını, tehdit ettiğini ve ısrarlı takipte bulunduğunu belirtti. Bu nedenle, uzaklaştırma kararı aldırdığını kamuoyuna duyurdu.

fırat tanış

Tamkan, yaşadığı bu tecrübenin "yanlış bir seçim" olduğunu söyleyerek, olayın yıpratıcı ve ürkütücü bir hikayeye dönüştüğünü ifade etti. Ayrıca, maruz kaldığı şiddetin kendisine, ailesine ve yakın çevresine hiç tanık olmadıkları hisler yaşattığını ve derin yaralar açtığını belirtti.

Açıklamasında, şiddet zincirini kırmayı bir sorumluluk olarak gördüğünü ve sessiz kalmayı reddettiğini vurgulayan Tamkan, kamuoyuyla paylaşma zorunluluğunu hissettiğini dile getirdi. Ayrıca, uzaklaştırma kararının ruh ve beden sağlığına kavuşma sürecinde önemli bir rol oynayacağına inandığını ifade etti.

Tamkan, yaşadığı sürecin kişilik haklarına açıkça bir saldırı olduğunu belirterek, Türk Ceza Kanunu kapsamında suç teşkil edebilecek nitelikte olduğunu dile getirdi. Ayrıca, erkek egemen zihniyete boyun eğmeyi reddettiğini ve korkmadığını vurguladı.

Piyanist İklim Tamkan konu ile ilgili sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı;

fırat tanış şiddet

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.