TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kim Milyoner Olmak İster de ilk soruda elendi! Bakın Bu Soruya Ne Yanıt Verdi?

Kim Milyoner Olmak İster dün akşam yayınlanan bölümünde izleyicileri yine eğlenceli ve heyecan dolu anlar bekliyordu. Ancak beklenmedik bir durum yaşandı ve yarışmacı Emine Karakayış, ilk soruda heyecanının kurbanı oldu ve elendi. Bakın o soru neymiş?

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2024 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2024 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
Kim Milyoner Olmak İster de ilk soruda elendi! Bakın Bu Soruya Ne Yanıt Verdi?

Kim Milyoner Olmak İster dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacı Emine Karakayış, ilk soruda heyecanının kurbanı oldu ve elendi. Soru, "Pazartesi ile Çarşamba arasındaki gün"ün sözlük tanımını soruyordu ve Emir Karakayış yanlış cevap vererek hüsrana uğradı.

Ancak Emine'nin hikayesi burada bitmedi. Kendini toparlayamayarak yarışmadan çıkmak istemeyen Emir, sunucu Kenan İmirzalıoğlu'ndan bir şans daha istedi. "Kenan Bey, yeniden başlayalım bunu saymayalım! Ben 10 saat yol geldim. Bir daha başlayalım, o kadar hazırlandım. İnmem buradan! Lütfen!" diyerek yeniden şans istedi.

kim milyoner olmak ister

Bu isteği duyan Kenan İmirzalıoğlu ise kahkahalara boğuldu ve Emine'nin isteğini kabul etmedi. Bu olay, izleyiciler arasında büyük bir şaşkınlık ve eğlence yarattı. Kim Milyoner Olmak İster'in bu tür anlarla dolu bölümleri izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.