TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Korkunç İddia: 'İşte Benim Stilim' yarışmacısı Yağmur Taktaş, Amerikalı sevgilisi tarafından öldürüldü

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen Adana'lı Yağmur Taktaş Amerika'da yaşanan korkunç olay ile gündeme geldi. Taktaş'ın eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia ediliyor. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2024 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
Korkunç İddia: 'İşte Benim Stilim' yarışmacısı Yağmur Taktaş, Amerikalı sevgilisi tarafından öldürüldü

Yağmur Taktaş, İşte Benim Stilim yarışmasının tanınan yüzlerinden biriydi. Ancak son günlerde ortaya atılan korkunç bir iddia, sevenlerini ve takipçilerini şoke etti. İddiaya göre, Taktaş, Amerika'da bulunan eski sevgilisi tarafından öldürüldü.

"Benim ölüm Türkiye'ye gelir"

Blog Yağmur hesabında yer alan bir mesaja göre, Taktaş, arefe günü Amerika'da eski sevgilisi tarafından cinayete kurban gitti. Genç kadının cenazesi, ailesiyle birlikte yaşadığı Adana'ya getirilerek defnedildi. Taktaş'ın daha önce annesine "Benim ölüm Türkiye'ye gelir" dediği iddia ediliyor.

Korkunç olayın ardından dikkat çeken bir başka detay ise, Taktaş'ın Instagram hesabındaki profil fotoğrafının Chucky karakteriyle değiştirilmiş olması. Bu durum, takipçileri tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılandı.

yağmur taktaş

yağmur taktaş

Yağmur Taktaş Kimdir?

1996 yılında Adana'da dünyaya gelen Yağmur Taktaş, Adana Anadolu Lisesi'nde eğitim gördü. Spor ve modaya olan ilgisiyle dikkat çeken Taktaş, 2016 yılında TV8'de yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasına katıldı. Yarışmadan sonra da modellik ve reklamcılık gibi farklı alanlarda çalışmalar yaparak popülerliğini sürdürdü.

Olayla ilgili detaylar henüz netleşmemişken, sevenleri ve takipçileri Yağmur Taktaş'ın ani kaybıyla derin bir üzüntü içinde.

yağmur taktaş

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.