TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mal varlıklarına el konulan Feyza Hakyemez suskunluğunu bozdu, ''Zamanı gelince konuşacağım''

Engin ve Dilan Polat'ın kara para ile vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanmasının ardından gözler 'Şampiyonlar Ligi' kadrosuna çevrildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2023 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
Mal varlıklarına el konulan Feyza Hakyemez suskunluğunu bozdu, ''Zamanı gelince konuşacağım''

Engin ve Dilan Polat'ın kara para ile vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanmasının ardından gözler gösterişli hayatlarını sergileyen fenomenlere çevrilmişti. Mercek altına alınarak haklarında soruşturma başlatılarak mal varlıklarına el konulan fenomenler arasında yer alan Feyza Hakyemez Başar, "Süreç tamamlandığında iftira atanlarla yüzleşeceğiz" diyerek tepki gösterdi.

FEYZAHAKYEMEZBAŞAR (2)

FEYZA HAKYEMEZ VE EŞİ İNCELEMEYE GİRDİ


Dilan Polat ve Engin Polat'a yönelik operasyonun ardından çok sayıda sosyal medya fenomeni incelemeye alınmış ve bir çoğunun mal varlıklarına el konulmuştu. Soruşturma kapsamında Anadolu 2. Sulh Ceza Hakimliği, sosyal medya fenomenleri Eylül Öztürk Özkan, Feyzanur Başar, İleyda Topal, İlke Ela Göz, Kadir Yiğit, Mervenur Korkut, Muhammet Oğuz Başar, Murat Yiğit, Nurgül Yiğit, Tolunay Topal, Tuğba Demirhan, Yavuz Selim Korkut, Habip Özsefil, Huri Özsefil ve Özge Duman'a yurt dışına çıkış yasağı getirmişti.

Daha sonra Instagram hesabından bir paylaşım yapan Hakyemez, "Amacım sizi merakta bırakmak değil. Açıklama yapacak gücü kendimde bulduğumda içinde bulunduğumuz süreci sizlerle paylaşacağım" ifadelerini kullanarak eşi Muhammet Oğuz Başar ile pozunu yayınladı.

AA1l80wG

AA1l7Om9

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.