TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Metin Akpınar’a bir şok daha DNA testiyle ikiz kızları olduğu ortaya çıktı

Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Metin Akpınar, ikinci kez baba oldu. Mahkemenin verdiği karar doğrultusunda Akpınar'ın babalığı resmileşti.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
Metin Akpınar’a bir şok daha DNA testiyle ikiz kızları olduğu ortaya çıktı

Ünlü oyuncu Metin Akpınar, bir şok daha yaşadı. Geçtiğimiz yıl açılan babalık davasıyla Duygu Nebioğlu'nun kızı olduğunu kanıtlayan mahkeme kararı sonrası, ikiz kardeşi Sevgi Katkıcı da DNA testiyle Akpınar'ın kızı olduğunu ispatladı.

Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Metin Akpınar, geçtiğimiz yıl açılan babalık davasıyla Duygu Nebioğlu'nun kızı olduğunu öğrenmişti. Bu olayın ardından, ikiz kardeşi Sevgi Katkıcı da benzer bir hukuk mücadelesine girişerek Metin Akpınar’ın kızı olduğunu kanıtladı.

duygu nebioğlu

(Metin Akpınar ve kızı Duygu Nebioğlu)

DNA Testi Sonucu Babalığı Kesinleştirdi

Sevgi Katkıcı, Antalya Aile Mahkemesi'ne açtığı dava sonucu, DNA testi yaptırarak Metin Akpınar'ın kızı olduğunu ispatladı. Antalya Adli Tıp Kurumu'ndan alınan DNA raporu, Antalya 5. Aile Mahkemesi'ne sunuldu ve raporda Katkıcı'nın Akpınar’ın kızı olduğu tespit edildi. Mahkeme, Metin Akpınar ile Sevgi Katkıcı arasında soy bağının kurulmasına karar verdi.

Mahkeme Kararıyla Resmen Baba Oldu

SABAH GÜNAYDIN'ın ulaştığı mahkeme kararıyla Metin Akpınar'ın Duygu Nebioğlu’ndan sonra ikizi Sevgi Katkıcı'nın da babası olduğu resmen onaylandı. Sevgi Katkıcı, daha önce yaptığı açıklamada DNA raporuyla Metin Akpınar’ın kızı olduğuna inandığını belirtmişti. Ancak bu durumun Metin Akpınar’ın tutumunda hiçbir değişiklik yaratmadığını söyleyen Katkıcı, baba-kız ilişkilerinin hiç olmadığını ve bu süreçte Akpınar’dan bir arama ya da özür beklediğini ifade etmişti.

metin akpınar babalık davası

Katkıcı’dan Açıklama

Sevgi Katkıcı, yaptığı açıklamada, "Baba-kız ilişkimiz hiç olmadı. Duygu daha çok görüştü. Bir sarılma, bir öpme, bir arama göremedim. Hep ben özel zamanlarda aradım. Çıkan haberlerden sonra da aramasını, özür dilemesini bekledim. Yaptığı basın açıklamasında bizi büyüten Özdener Bey ve Emine Hanım'dan özür dilemesini, 'Benim çocuklarıma yıllarca baktınız' diyerek teşekkür etmesini bekledim ama maalesef bunların hiçbirini göremedim" diyerek yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi.

sevgi katkıcı

(Sevgi Katkıcı)

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.