TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müge Anlı'nın programında dram: 18 yaşındaki Lamia neden 47 yaşındaki adam ile evlenmek istiyor?

Müge Anlı'nın programında bu sabah yaşanan olay izleyiciyi şoka soktu. 18 yaşındaki Lamia 47 yaşındaki Murat'ı sevdiğini açıkladı, ailesi ise itiraz etti. Lamia, ısrarla Murat ile evlenme kararlılığını sürdürdü. İşte yaşanan olaylar...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2024 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2024 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
Müge Anlı'nın programında dram: 18 yaşındaki Lamia neden 47 yaşındaki adam ile evlenmek istiyor?

Naile Sayınkarakaya, 18 yaşındaki kızı Lamia Sayınkarakaya'nın 46 yaşındaki bir kişi tarafından kaçırıldığını iddia ettiği Müge Anlı'nın programında yaşananlar herkesi şaşırttı. 

Genç kız, Müge Anlı ve ekibinin yoğun çabaları sonucunda bulundu ve ailesiyle kavuştu. Ancak, Lamia'nın açıklamaları beklenmedik bir şekilde programın seyrini değiştirdi. Genç kız, kaçtığı adam olan Murat'ı sevdiğini ve ilişkilerini ailesinin kabul etmesini istedi. Bu durum Müge Anlı'nın ikna çabalarını da boşa çıkardı.

Öte yandan, Lamia'nın Murat ile ilişkisi hakkındaki yaşadığı çelişkiler dikkat çekti. Önce Murat'ın yaşını yanlış söylediğini iddia eden Lamia, ardından onunla evlenmeye karar verdiğini söyledi. Ayrıca, Lamia'nın annesi ile yaşadığı yaş farkı konusundaki karşıtlık da programın gergin anlarını artırdı.

Evlenmek istediği adam sabıkalı ve madde bağımlısı çıktı

Müge Anlı, Murat'ın madde kullanımıyla ilgili sabıkalarını gündeme getirerek Lamia'yı ikna etmeye çalıştı. Ancak, Lamia, Murat'ın madde kullanmadığını ve kendisinin de bu konuda temiz olduğunu savundu.

Programın sonunda Lamia, ısrarla Murat ile evlenme kararlılığını sürdürdüğünü belirterek, ailesinin itirazlarına rağmen fikrini değiştirmediğini açıkladı.

Müge Anlı'nın programı, Lamia'nın ailesiyle buluşması ve yaşanan duygusal anlarla izleyicilerin dikkatini çekti. Ancak, Lamia'nın kararlılığı ve ailesinin endişesi arasındaki çatışma, olayın farklı bir boyut kazanmasına neden oldu.

1 Haziran'da evleniyorum

Yayına bağlanan Murat'ın annesi Lamia'nın 1 Haziran'da, yani doğum gününde, nikah tarihi aldığını söyledi. Müge Anlı'nın sorusu üzerine Lamia bu iddiayı kabul etti. Reklam sonrası Lamia, "Fikrim değişmedi. Evleniyorum" dedi.

müge anlı lamia

Lamia Uşağa dönmek istiyor ama evlenmek istemiyor

Annesinin bütün çabalarına rağmen Lamia eve dönmek istemiyor. Annesinin seni yurtdışına gönderirim istediğin hayatı yaşarsın söylemlerine rağmen Lamia ısrarla Uşağa dönmek istediğini söyledi. Müge Anlı'nın evlenmek istiyor musun? sorusuna Lamia evliliğe hazır değilim ama ailemin yanına dönmek istemiyorum cevabını verdi.

müge anlı lamia

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.