TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Neslihan'dı Doruk oldu! İşte Benim Stilim'de cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz kimdir?

Neslihan Doğrusöz'ün Doruk Doğrusöz'e dönüşümü ve cinsiyet değişimi, Armağan Çağlayan'ın YouTube programında konuşuldu. Doruk, takipçilerinden gelen ilginç soruları samimiyetle yanıtlarken, yaşadığı şok edici olayları da anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
Neslihan'dı Doruk oldu! İşte Benim Stilim'de cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz kimdir?

İşte Benim Stilim adlı yarışma programının katılımcılarından Neslihan Doğrusöz gündemden düşmüyor. Armağan Çağlayan'ın YouTube programına konuk olan Doğrusöz, cinsiyet değiştiren ve artık Doruk Doğrusöz adını kullanan bir reality şov yıldızı. Programda, kendisine yöneltilen tuhaf ve ilginç soruları anlattı.

doruk doğrusöz

'İşte Benim Stilim' yarışmasında tanınan Neslihan Doğrusöz, yarışmadan sonra cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirerek Doruk Doğrusöz adını aldı ve hayatına erkek olarak devam etmeye başladı.

Yakışıklılığıyla sıkça konuşulan Doruk Doğrusöz, Armağan Çağlayan'ın Gör Beni programının konuğu oldu.

Doruk Doğrusöz, takipçilerinden gelen bakirelik ve erkek cinsel organıyla ilgili soruları samimi bir şekilde yanıtladı. Doğrusöz yaşadığı şoku ve deneyimlerini izleyicilerle paylaştı.

neslihan doğrusöz

Cinsiyet değişimiyle ilgili olarak, "Benim için zor bir karar değildi. Hayatta kendimle ilgili bir savaşım vardı, kimseyle değil. Ruhumla bedenimi bütünleştirmem gerekiyordu" diyen Doruk Doğrusöz, hayatındaki dönüşümü açıkça anlattı.

"Kalk bakalım, ne yapıyorsun?" diyerek yaşadığı şoke eden bir olayı anlatan Doruk Doğrusöz, şunları söyledi:

"Bir ara röportaj için geldiler, spor salonunda yapalım dediler. 'Doruk' diyorlar, 'bi kalk bakalım, ne yapıyorsun, falan.' Bir karnıma bakalım, bir koluma bakalım diyorlar. Ayağa kalkıyorum, karnımı gösteriyorum. Bana kalkamadan önce sordukları soru 'bir erkeğe ait cinsel organın var mıydı, cinsiyet değiştirmeden önce?' sorusuydu. İkinci soru da bana ayağa kalk diyerek, sanki ben o ilk soruya cevap veriyormuşum gibi o taraf kesilmiş ve ben ayağa kalkıyormuşum gibi gösterdiler. Aslında çok kötü karelerle karşılaştım."

neslihan doğrusöz

Doruk (Neslihan) Doğrusöz Kimdir?

Neslihan Doğrusöz, 1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiş bir isimdir. İşte Benim Stilim yarışma programının 7. sezonunda katılan ve dikkatleri üzerine çeken Doğrusöz, kendine özgü tarzı, iddialı açıklamaları ve dövmeleri ile tanınır. Moda dünyasına olan ilgisi ve yeteneğiyle, önemli dergilerden Marie Claire, Elle ve Vogue gibi prestijli yayınlarda da yer almıştır. Neslihan Doğrusöz, moda dünyasının içinde yer alarak styling danışmanlığı gibi önemli pozisyonlarda görev yapmış ve başarılı kariyerine bu alanda devam etmektedir. En son cinsiyet değiştirmekle gündeme geldi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.