TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel,'' Anne sütü içiyorum.''

Selen Görgüzel dinç kalmak için arkadaşının anne sütünü içiyor!

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2023 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2023 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel,'' Anne sütü içiyorum.''

(HABER MERKEZİ)- Geçtiğimiz yıl ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile evliliğini noktalayan Selen Görgüzel, gündemden düşmüyor. Görgüzel, son olarak elinde anne sütüyle Nişantaşı'nda görüntülendi. Bebeğini emziren arkadaşından kendisine süt alan Görgüzel, açıklamalarıyla dikkat çekti.

Yönetmen Hamdi Alkan (55) ile sekiz yıl süren evliliğini geçtiğimiz yıl mart ayında tek celsede sonlandıran Selen Görgüzel, boşanma sonrası gündemden düşmüyor. Tartışma yaratacak açıklamalarda bulunan 43 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu, evlilikle ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

hamdi_alkan_in_esi_selen_gorguzel_kimdir_kac_yasinda_h20719_783f8

"EMZİREN ARKADAŞIMDAN SAĞDIĞIM ANNE SÜTÜ"

Selen Görgüzel, Nişantaşı City's'de görüntülendi. Elindeki pet şişeyle dikkat çeken şarkıcı, açıklamasıyla şaşırttı. Görgüzel, "Bebeğini emziren arkadaşımdan sağdığım anne sütü... Doğal gerçek anne sütü. Bunların çabuk tüketilmesi gerekiyor. Enfeksiyona iyi geliyor. Bu ara yoğun tempoda çalışıyorum, vitamin takviyesi alsam da yorgunluğumu atamıyorum. Doktorum böyle bir şey tavsiye etti. Kanser hastalarına da çok faydası var. Yeni duyulmaya başladı. Özellikle enfeksiyonla ilgili tüm konularda gerçek bir antibiyotik" dedi. 
"İYİ GELİYORMUŞ"

Vücuduna ayı kanı enjekte ettirmek için araştırma yaptığını söyleyen ünlü isim, "Ayılar altı ay yattıkları için kas erimesi olmuyor ve araştırmalar sonucu hayvanların kanının insanlara faydalı olduğu açıklandı. Şimdi nerede yapılıyor araştırıyorum bunu yaptıracağım. Kas ve kemik yapısına iyi geliyormuş" demişti.


SÜNNET DERİSİNDEN ELDE EDİLEN KÖK HÜCRE ENJEKTE ETTİRMİŞTİ

Selen Görgüzel, daha önce de yüzüne sünnet derisinden elde edilen kök hücre enjekte ettirmiş ve konuyla ilgili; "Anlatsam inanmazsınız, böyle bir yöntem gelişmiş, sünnet artıklarından elde edilen kök hücreler cilde çok iyi geliyor, bende bu yöntemle cilt bakımı yaptırdım, bu sistem tamamen hukuksal ve tüm izinleri de alınmış" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.