TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Selen Görgüzel Kimdir? Anne sütü içiyorum diyerek şok yaratmıştı!

İşte Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel hakkında merak edilenler... Selen Görgüzel Kimdir? Yaşı ve Mesleği...

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
Selen Görgüzel Kimdir? Anne sütü içiyorum diyerek şok yaratmıştı!

Selen Görgüzel, 9 Şubat 1979'da İstanbul'da doğdu. Eğitimini 50. Yıl Tahran Lisesi'nde tamamladıktan sonra televizyon dünyasına adım atan Görgüzel, Okan Bayülgen’in “Televizyon Çocuğu” programında part time olarak kamera arkasında çalışarak başladı. İlk evliliğini 18 yaşında gerçekleştiren Görgüzel'in bu evliliğinden İlknaz adında bir kızı oldu.

selen görgüzel

Selen Görgüzel, 1996'da İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ‘’Zirvedeki Sesler’’ programıyla ekranlara çıktı. Ardından çeşitli kanallarda kendi hazırlayıp sunduğu programlarla dikkat çekti. Oyunculuk kariyerinde ise "Mahallenin Muhtarları", "Avrupa Yakası", "Belalı Baldız", "Emanet", "Deli Dumrul", "Oğlum İçin", "Tılsım Odası", "Pars Narkoterör", "Ağlamak Yok", "Doktorlar", "Kurtlar Vadisi" gibi dizilerde rol aldı. Özellikle eşi Hamdi Alkan'ın yönetmenliğini üstlendiği "O Hayat Benim" dizisindeki Cevriye karakteriyle geniş kitlelerce tanındı.

selen görgüzel

Hamdi Alkan'a Gönderme de bulundu

Selen Görgüzel, önceki akşam Taksim Süreyya Teras adlı mekanda sahne aldı ve sahnede üç evlilik yaptığı sözleriyle dikkat çekti. Görgüzel, sözlerine "İnsan istedimi abi kardeş de olur, bakın Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin de öyle abi kardeşler" diyerek eski eşi Hamdi Alkan'a göndermede bulundu.

selen görgüzel

2014 yılında başlayan ve 2022'de sona eren evliliğiyle ilgili olarak Gizlilik kararının olduğu bir duruşmada mahkemeye başvurduklarını hatırlatan Görgüzel, bu süreçte duygusal anlar yaşadığını belirtti. Görgüzel, sahne performansında isim vermeden bazı şarkıcıları eleştirerek, "Bugün benim doğum günüm, sahnede kutladım. Sağ olsunlar 3 saat sahnede kaldım. Hem eğlendirdim kendim de eğlendim çünkü eğlenmesem eğlendiremem. Görev olarak değil aşkla yapıyorum işimi. Üç saat hiç ara vermeden dans ederek canlı performans sağlayan birtane solist getirin alnından öpeceğim. Çok da iddialı konuşuyorum aslında bu konuşmalarıma çok gıcık oluyorlar ama ben taşlanmaya alışığım. Bir hit şarkı yakalıyorlar onun ekmeğini yiyip duruyorlar. Bir saat sahnede kalıp milyonlar alıyorlar. Yaptıkları sadece birkaç dansçı koyup, ışık efekti yaparak insanların gözlerini boyayıp para kazanıyorlar" dedi.

selen görgüzel

Selen Görgüzel, ''Anne Sütü İçiyorum''

Güzelliği için anne sütü içtiğini söyleyen şarkıcı Selen Görgüzel, sosyal medyada gündem olmuştu. Görgüzel, “Bebeğini emziren arkadaşımdan sağdığım anne sütünü içiyorum. Vitamin takviyesi alsam da yorgunluğumu atamıyorum. Doktorum böyle bir şey tavsiye etti. Kanser hastalarına da çok faydası varmış” demişti. Konuyla ilgili uzmanlardan tepki gelmişti.

hamdi alkan

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.