TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sosyal medya fenomeni Rachel Araz'ın ölümden döndü

Instagram hesabından yaptığı açıklamada, yaşadığı trafik kazasını ölümden dönme olarak nitelendiren Rachel Araz, başından geçenleri detaylı bir şekilde paylaştı. Kazanın ardından yaşadığı travma ve şükür dolu mesajları, sosyal medya ve hayranları arasında geniş yankı uyandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
Sosyal medya fenomeni Rachel Araz'ın ölümden döndü

Sosyal medya fenomeni Rachel Araz, dün yaşadığı trafik kazasıyla ilgili Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Kazayı ölümden dönme olarak nitelendiren Araz, başından geçenleri takipçileriyle paylaştı.

rachel araz trafik kazası

En sol şeritte tek başına otobanda seyir halindeyken yanından tam dik açıyla bir aracın çarptığını belirten Rachel Araz, çarpmanın ardından aracının akış yönünde ters dönerek durduğunu söyledi. Hava yastıklarının patladığını, aracı durduğu anda ise şoku üzerinden atarak kapısını açıp çimenlere koştuğunu ifade etti. Kazanın ardından ambulans, polis ve hastane sürecinin yaşandığını dile getirdi.

rachel araz

Araz, yaşadığı travmanın etkisiyle sinir sistemini kaybettiğini ve sürekli ağladığını belirtti. Ancak binlerce şükür ki iyilikte olduğunu ve Allah'ın kendisini koruduğunu vurguladı. Ayrıca, yalnız olmasının avantajını ve başka birinin de zarar görmemesinin kendisi için büyük bir şans olduğunu söyledi.

Rachel Araz'ın yaşadığı trafik kazasının detayları ve açıklamaları, sosyal medya ve hayranları arasında büyük bir ilgiyle karşılandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.