TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

 Survivor Seda Aktuğlu'nun attığı mesaj iki ülkeyi karıştırdı

Survivor Seda kimdir? sorusu gündemde... Kolombiya ödülü dönüşü havalimanında babasına attığı mesaj sonrası iki ülkeyi birbirine katan Seda Aktuğlu merak edildi. Peki Survivor All Star 2023 Seda Aktuğlu kimdir, kaç yaşında, evli mi?

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2024 21:43
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2024 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
 Survivor Seda Aktuğlu'nun attığı mesaj iki ülkeyi karıştırdı

Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleşen ‘Survivor’ yarışmasında Kolombiya’yı gezme ödülünü kazanan takımda yer alan Seda Aktuğlu’nun babasına atmak istediği mesaj iki ülkeyi karıştırdı.Aktuğlu, “Kolombiya dönüşü havalimanında lavaboda gördüğüm genç kızın telefonundan babama mesaj atmak istedim. Onun da interneti o anda çekmiyordu. Yarışmacı arkadaşımı görünce birden panik oldum. Kıza babama iletmesi için ‘Ben mutluyum ve iyiyim’ yazılı not verdim. Kızın annesi de durumu farklı anladı” dedi. Uçak Dominik Cumhuriyeti’ne indiği sırada polislerin Aktuğlu’yu sorguya çektiğini, kendilerinin uçakta beklediklerini söyleyen Hakan Hatipoğlu ise, “Seda’nın yazdığı notta kızın annesi, ‘Ben açım, zorlanıyorum’ gibi algılayıp, kaçırıldığını zannediyor. Daha sonra polisler, Seda ile bizi aşağıya indirip, duvarın önüne dizdi” diye konuştu. Furkan Kızılay ise, “Biz insan kaçakçısı olduk” diyerek, sitem etti. Acun Ilıcalı, “Bütün emniyet teşkilatını birbirine soktu. Şu yaşıma geldim böyle bir şey görmedim” diyerek, Aktuğlu’nun beş ödülden faydalanamayacağını söyledi.

Survivor Seda Aktuğlu kimdir? 

Aktuğlu, 24 Nisan 1987 tarihinde Almanya'da dünyaya geldi. Aslen İzmirli olan Seda Aktuğlu'nun bir ağabeyi vardır. Eğitimine Almanya'da başladı ve akabinde 2003 yılında Eskişehir'de liseye devam etti. 2006 yılında Marmara Üniversitesi Almanca Öğretmenliği bölümünü kazandı. Anadolu Üniversitesi'nde Kamu Yönetimi eğitimi aldı. Seda Aktuğlu, Var mısın Yok musun yarışmasına katılarak bu yarışmada son iki kutuya 200 TL ve 100.000 TL ile girdi, kutusunda 100.000 TL olan Seda, teklifi kabul etti ve 34.000 TL kazandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.