Tolga Güleç ve Aslı Bekiroğlu'nu buluşturan yeni oyun: 'Sil Baştan' sahne için gün sayıyor

Yeni sezonda tiyatroseverlerin karşısına çıkacak “Sil Baştan” adlı oyun, eylül ayında prömiyer yapacak. Fantastik dram öğeleriyle dikkat çeken oyunun yönetmenliğini Vahap Şen üstleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2025 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2025 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
Tolga Güleç ve Aslı Bekiroğlu'nu buluşturan yeni oyun: 'Sil Baştan' sahne için gün sayıyor

Yeni tiyatro sezonunun iddialı yapımlarından biri olmaya hazırlanan "Sil Baştan" adlı oyunun provaları başladı. Ünlü oyuncular Tolga Güleç ve Aslı Bekiroğlu'nu aynı sahnede buluşturan oyun, Eylül ayında tiyatroseverlerle ilk kez buluşacak. Fantastik dram öğelerini barındıran yapım, seyircilere hem kahkaha attıracak hem de sürprizlerle dolu bir hikâye sunmayı vaat ediyor.

YÖNETMEN KOLTUĞUNDA VAHAP ŞEN OTURUYOR

Yapımcılığını Fatih Küçük'ün üstlendiği ve İstanbul Sanat Ofisi (İSO) tarafından sahneye konulan "Sil Baştan" oyununun yazar koltuğunda Simay Antep oturuyor. Projenin yönetmenliğini ise deneyimli tiyatrocu Vahap Şen yapıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve deneyimli yaratıcı ekibiyle oyunun, yeni sezonda adından sıkça söz ettirmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.