TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tolgahan Sarıtaş'ın Nişanlısı Zeynep Mayruk Kimdir?

Oyuncu Tolgahan Sarıtaş Nişanlandı! Zeynep Mayruk'la Evlilik Yolunda İlk Adımını Attı. Hayranlarının merak ettiği nişanlısı Zeynep Mayruk Kimdir? Ne iş Yapıyor? Detaylar haberde!

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2024 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2024 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
Tolgahan Sarıtaş'ın Nişanlısı Zeynep Mayruk Kimdir?

Oyuncu Tolgahan Sarıtaş, uzun süredir birlikte olduğu modacı sevgilisi Zeynep Mayruk ile evlilik kararı aldı. Merak edilen modacı nişanlısı Zeynep Mayruk Kimdir? İşte ayrıntılar...

Zeynep Mayruk Kimdir? Modacı Zeynep Mayruk'un Yaşı ve Mesleği

Zeynep Mayruk, 1989 yılında İzmir'de doğan bir moda tasarımcısıdır. İlk moda eğitimini Chicago'daki Saint Charles Lisesi'nde aldıktan sonra Türkiye'ye dönerek İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde eğitimine devam etti. 2012'den itibaren Londra'da farklı sertifika programlarına katıldı. 2013'te kendi markasını yaratan Mayruk, hem haute couture tasarımlarını sergilemekte hem de hazır giyim kıyafetleri üretmektedir.

zeynep mayruk

Tolga Sarıtaş'ın Nişan Töreninden Kareler

Tolga Sarıtaş'ın romantik nişan teklifi ve Zeynep Mayruk'un mutlu kabulü, ünlü çiftin aileleri ve yakın dostlarıyla gerçekleşen sıcak bir törenle taçlandırıldı. Nişan töreninde çiftin mutluluğu yüzlerinden okunurken, aile ve arkadaşlar da bu özel anlarını sosyal medyada paylaştı.

tolgahan sarıtaş nişanlandı

Yıldırım Mayruk'un Kızı Değil!

Modacı Yıldırım Mayruk'un kızı olduğu iddiaları yanlış. Zeynep Mayruk'un babası Yıldırım Mayruk değil. Zeynep Mayruk'un babası olan kişinin kim olduğu ise net olarak bilinmiyor. Ancak bilinen bir gerçek var ki, Zeynep Mayruk, kendi başarılarıyla tanınan bir moda tasarımcısıdır ve ünlü modacı Yıldırım Mayruk'un kızı değildir.

zeynep mayruk babası

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.