SON DAKİKA
Hava Durumu

Adana'da kamyonette 5 milyon gümrük kaçağı makaron ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı

Adana'da polis, şüpheli bir kamyonette yaptığı aramada 5 milyon gümrük kaçağı makaron ele geçirirken, başka bir araçta da 30 kaçak cep telefonu bulundu. 3 milyon TL değerindeki kaçak malzemelerle ilgili 3 kişi tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2025 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2025 09:24
Kaynak: İHA
Adana'da kamyonette 5 milyon gümrük kaçağı makaron ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı

Adana'da, polis ekipleri şüpheli bir kamyoneti durdurarak yaptıkları aramada 5 milyon gümrük kaçağı makaron ele geçirdi. Yakalanan makaronların toplam değerinin 3 milyon TL olduğu belirtildi. Olayla ilgili olarak, kamyonetin sürücüsü ve yolcu konumundaki iki şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Adana'da gerçekleştirilen bir başka operasyonda ise, farklı bir araçta 30 adet gümrük kaçağı cep telefonu bulundu. Bu olayda da 1 şüpheli gözaltına alındı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.