Adana’da metro vagonu raydan çıktı, direğe çarptı

Adana’nın Yüreğir ilçesinde raydan çıkan metro vagonu direğe çarparak durabildi. Kazada yaralanan olmazken yolcular tahliye edildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2026 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2026 18:03
Kaynak: İHA
Adana’da metro vagonu raydan çıktı, direğe çarptı

Adana’da metro hattında meydana gelen kazada bir vagon raydan çıktı. Yüreğir ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesi’nde yaşanan olayda, metro vagonu direğe çarparak durabildi.

AKINCILAR DURAĞINDA KAZA

Edinilen bilgilere göre, metro vagonu son durak olan Akıncılar durağına geldiği sırada henüz bilinmeyen bir nedenle raydan çıktı. Kontrolden çıkan vagon, hattaki bir direğe çarparak durdu.

YOLCULAR TAHLİYE EDİLDİ

Kaza sonrası metroda bulunan yolcular hızlı şekilde tahliye edildi. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, metro vagonunda maddi hasar oluştu.

İNCELEME BAŞLATILDI

Olayın ardından polis ekipleri bölgede inceleme başlattı. Kazanın nedenine ilişkin çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.